Anasayfa > Sanat Haberleri > SAYGI Ekibinden, İnternette SAYGI Kuralları

SAYGI Ekibinden, İnternette SAYGI Kuralları

BluTV’nin yeni göz bebeği SAYGI’dan ilginç bir PR çalışması geldi. İnternette SAYGI kurallarını BluTV’nin YouTube videosundan öğreniyoruz.

Ercüment Çözer karakteriyle hazırlanan SAYGI, bir Behzat Ç. Spin-off’u olarak karşımıza çıktı. 27 Ekim tarihinde ilk bölümü yayına giren dizinin şu anda platformda yayınlanmış 4 bölümü bulunmakta. Dizinin PR çalışmaları ise aktif bir şekilde devam ediyor. İşte bu çalışmadan bir parça olan ‘İnternette SAYGI Kuralları’ isimli bir video da BluTV’nin YouTube kanalında yayınlandı.

Videoda dizinin çeşitli oyuncularına internet mecralarında yapılan olumsuz hareketlerin saygısızlık olup olmadığı soruluyor. Oyuncular da görüşlerini belirtiyor. Bu mantıklı düşünülmüş çalışma için ekibi tebrik etsek de keşke oyunculara proje daha iyi aşılanabilseydi diye de belirtme gereki duyuyoruz. Dilerseniz sizi bu bir dakikalık çalışma ile baş başa bırakalım.

Birçok seveni olmasına rağmen maalesef yüksek bir giriş yapamamış olan SAYGI’nın ikinci sezonuyla ilgili de bir bilgi bulunmamakta. Bildiğiniz üzere Behzat Ç. için de yeni bir dizi çalışması BluTV tarafından yürütülmüş ancak beklenen ilgi bulunamayınca çalışma rafa kaldırılmıştı.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir