Anasayfa > Teknoloji Haberleri > iPhone SE 2020 Hindistan’da Piyasaya Sürülebilir

iPhone SE 2020 Hindistan’da Piyasaya Sürülebilir

iPhone SE 2020’nin yakın zamanda Hindistan’da piyasaya sürülebileceği iddia edildi. İddianın kökeni ise Flipkart isimli bir uygulama.

Yeni nesil iPhone SE 2020 geçen ay duyurulmuştu. Apple’ın bütçe dostu telefon girişimi olan iPhone SE’in piyasalarda nasıl karşılanacağı merak konusu olmuştu. Cihazın dünyada çıkış tarihiyle ilgili yapılmış bir resmi açıklama bulunmuyor. Ancak, görünüşe göre, telekomünikasyonda müşteri pazarı olarak en çok büyüyen ülke olan Hindistan, ilk test yeri olarak seçilmiş.

İddianın çıkış noktası ise, Flipkart uygulaması. Flipkart, Hindistan’ın Bengaluru şehri merkezli bir e-ticaret şirketi. Yeni nesil iPhone SE’nin çıkış tarihiyle ilgili bir bilgiye yer vermemekle birlikte, e-ticaret uygulaması cihazla ilgili minik reklamlar yapmaya başladı. İlk olarak, cihazla ilgilenen kişilerin ön kayıt olmasını sağlayan şirket, ardından Apple bannerları göstermeye ve iPhoneSE’yi “çok yakında”sloganıyla öne çıkarmaya başladı. iPhone SE, Hindistan’da 42.500 rupi fiyatından işlem görecek.

Bu gelişmelerin yanı sıra, iPhone SE’nin Hindistan’da sadece Flipkart üzerinden satılması oldukça muhtemel. Bu iddianın dayanağı ise Flipkart’ın cihazı ““Flipkart Unique” (Flipkart’a özel ürünler) etiketiyle listeliyor olması.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir