Anasayfa > Sanat Haberleri > İstanbul Film Festivali Filmleri Mubi’de Yayında

İstanbul Film Festivali Filmleri Mubi’de Yayında

İstanbul Film Festivali bünyesinde yer alan filmler Mubi üzerinden kullanıcıları ile ücretsiz olarak paylaşılacak. Detaylar haberimizde.

1982’den beri her sene nisan ayında düzenlenen Uluslararası İstanbul Film Festivali‘nin bu sene korona salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesi sanatseverleri üzmüştü. Bu sene otuz dokuzuncusu düzenlenmesi planlanan İstanbul Film Festivali‘nin sponsorlarından biri olan online yayın platformu Mubi, festivalin ödüllü filmlerinden oluşan bir seçkiyi izleyicisiyle buluşturuyor.

İstanbul Film Festivali

2007 yılında sinema izleyicisine bir alternatif haline gelmiş olan Mubi, ödüllü filmlerden oluşan film listesiyle rakiplerinden farklı bir yayın politikası izliyor. Şimdilerde düzenlenme tarihi belli olmayan İstanbul Film Festivali‘nde yer alan filmlerinden on iki ödüllü filmi kullanıcısıyla buluşturuyor. Aynı zamanda Mubi, kullanıcısına 30 günlük ücretsiz deneme süresi imkanı da veriyor.

Tüm dünyayı etkisi altına almış olan salgın süreci boyunca kullanıcıların İstanbul Film Festivali coşkusundan uzak kalmamalarını amaçlayan Mubi, festival filmlerini 30 gün boyunca ücretsiz bir biçimde seyircilerle buluşturarak evimizde kaldığımız günleri bir nebze de olsa keyifli geçirmemizi sağlayacak. Kullanıcılar bu süreç boyunca ödüllü festival filmlerine ulaşabilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir