Anasayfa > Sanat Haberleri > Jason Momoa ve Peter Dinklage Good Bad & Undead Filminde Buluşuyor

Jason Momoa ve Peter Dinklage Good Bad & Undead Filminde Buluşuyor

Game of Thrones dizisinden tanıdığımız iki ünlü Jason Momoa ve Peter Dinklage yeni bir vampir filmi Good Bad & The Undead için bir araya geliyor. 

Legendary Pictures tarafından korku ve gerilim kategorilerinde yer alacak Good Bad & Undead filmi için iki ünlü oyuncu bir araya geliyor. Şimdiden merak uyandıran filmin yönetmenliğini ise Palm Springs filminin yönetmeni Max Barbakov yapacak.

Deadline web sitesinin haberine göre filmde Peter Dinklage Bram Stoker’ın Dracula romanından efsanevi vampir avcısı Van Helsing karakterini canlandıracak. Jason Momoa ise bir daha kimseyi öldürmemeye söz vermiş bir vampir olarak karşımıza çıkacak. Birlikte hareket ederek sahte bir vampir-polis oyunu döndüren ve bu oyundan para kazanan ikilinin oyunu, Van Helsing’in başına büyük bir ödül konulması ile tersine dönüyor.

Dev Game of Thrones Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Çok tuhaf bir şekilde Game of Thrones dizisinde bu ikilinin birlikte olduğu hiç bir sahne yok. Filmin çekim tarihi ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Yine de Jason Momoa ve Peter Dinklage ikilisini aynı karede izleyecek olmak film ile ilgili beklentilerimizi arttırırken, yeni bir vampir filminin geleceği haberi de bizi heyecanlandırdı. Çünkü hiç bir zaman yeteri kadar vampir filmi izlemiş olamazsınız!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir