Anasayfa > Sanat Haberleri > Jensen Ackles: Coronavirüs Supernatural İçin İyi Olabilir

Jensen Ackles: Coronavirüs Supernatural İçin İyi Olabilir

Supernatural Coronavirüs sebebiyle sekteye uğrayan yapımlardan biri. Başrol oyuncularından Jensen Ackles’a göre, bu iyi bir şey olabilir.

2005’te yayınlanmaya başladığından beri, televizyon izleyecilerinin severek izlediği yapımlardan biri olan Supernatural, Covid-19 pandemisi sebebiyle sekteye uğrayan yapımlardan biri. Supernatural 15. ve son sezonunda olması itibariyle izleyici için oldukça merak uyandıran bir yerde kaldı. Dizinin 15 yıllık hayranları, hikayenin sonunu heyecanla beklerken, Jensen Ackles bir açıklama yaparak , herkesi şaşırttı. Yakışıklı oyuncu, dizinin çekimlerinin durdurulmasının iyi bir şey olabileceğini söyledi.

Entertainment Weekly dergisine konuşan Ackles, şu açıklamayı yaptı:

“Tabii ki, içinde bulunduğumuz durum korkunç derecede talihsiz. Ama iyi tarafı da şu ki, bu bize gücümüzü toplamak için bir fırsat sundu. 18. bölümü yeni bitirmiştik ve 19. bölümün bir günlük çekimlerini tamamlamıştık. Ben bu iki canavar gibi senaryoyu okuyordum ve şöyle düşündüm: “Bir maratonun sonuna geldik ve maratonun son iki milini daha hızlı koşmamızı istiyorlar.” Öyle hissediyorum ki, bu durum bize yeniden odaklanmamız için bir olanak sundu. Böylece kalan iki bölüme elimizden gelen her şeyi vererek girebileceğiz. Bu molayı vermenin son bir iki bölüme iyi hizmet ettiğini düşünüyorum.”

Röportajın yayınlandığı Entertainment Weekly, Jansen Ackles’in başrolü paylaştığı Castiel ve Sam karakterlerini oynayan Misha Collins ve Jared Padelecki’ye ile yapımcı Robert Signer’a da ulaştı. Aktörler ve yapımcı da Ackles’ın sözlerine katıldı. Anlaşılan, Supernatural Coronavirüs nedeniyle durmuş olsa da geri geldiğinde televizyon tarihine ismini altın harflerle kazıtacak bir finalle gelecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir