Anasayfa > Sanat Haberleri > Joker’in Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

Joker’in Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

Joker’in kamera arkası görüntüleri izleyenleri kendine hayran bıraktı. Kamera arkası görüntülerinden oluşan 22 dakikalık video Youtube’da izlenebiliyor.

2019’un en çok ses getiren filmlerinden biri kuşkusuz Joker’di. Bugüne kadar birbirinden değişik makyaj ve aktörle beyazperdede boy gösteren Joker’in Joaquin Phoenix tarafından canlandırılan versiyonu, tarihin en iyilerinden biri olarak değerlendirilmiş ve aktöre de bir oscar ödülü kazandırmıştı. Phoenix, daha önce üç defa aday olduğu, en iyi erkek oyuncu kategorisindeki oscarı Joker performansıyla eve götürmeyi başarmıştı. Filmin popüleritesi yayınlandıktan aylar sonra da sürmeye devam ediyor. Film, +18 yaş kısıtlamasına karşın 1 milyar dolar hasılatın üzerine çıkan ilk film olarak sinema tarihine geçti.

Warner Bros. Entertainment’ın Youtube kanalı üzerinden paylaşılan kamera arkası görüntüleri ise, bize Phonenix’in oscarlık performansına nasıl hazırlandığını gösteriyor. Videoda başrol oyuncularıyla yapılan röportajlar, 1970’li yılların New York ambiansının nasıl yaratıldığı ve filmin Joker’in dans etmesi gibi ikonik sahnelerin nasıl ortaya çıktığını izleyebilirsiniz.

Joker filminin devamı niteliğinde olacak Joker 2 için görüşmelerin başladığını da, karakterin ve filmin hayranlarına tekrar hatırlatalım.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir