Anasayfa > Sanat Haberleri > Justice League: The Snyder Cut İçin Yayın Tarihi Belli Oldu

Justice League: The Snyder Cut İçin Yayın Tarihi Belli Oldu

 Zack Snyder tarafından hazırlanan yeni Justice League filmi Justice League: The Snyder Cut 18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

HBO Max, Justice League’i (Adalet Takımı) tekrar hayata döndürüyor. 2017 yılında yayınlanan Justice League filmi ne izleyiciler tarafından beğenilmiş ne de tahmin edilen gişe rakamlarını karşılamıştı.  Justice League film çekimlerini yakından takip eden hayranlar filmin bir hüsranla sonuçlanmasına, Zack Snyder’in çekimler tamamlanmadan projeden ayrılması ve yerine Joss Whedon getirilmesinin sebep olduğunu düşünmekteydi. DC hayranlarının  Zack Snyder’in çektiği versiyonu görmek istemesi üzerine  Twitter üzerinden #ReleaseTheSnyderCut hareketi başlamış ve böylece 18 Mart’ta yayınlanacak olan Justice League: The Snyder Cut filmi için oyuncular tekrar bir araya gelmişti. 2016 yılında çekimlerin yarısından fazlasını bitiren Zack Snyder, HBO Max ve Warner Bros’un desteğiyle sonunda film çekiminin geri kalan kısmını da tamamladı.

the snyder cut

 

2017’de vizyona giren film çekimlerini ailevi nedenlerden dolayı bıraktığını söyleyen Zack Snyder, uzun zamandır beklenen yeni filmin yayın tarihini bizzat kendisi Twitter hesabından duyurdu. Superman, Batman, Flash, Wonder Woman,  gibi DC çizgi romanlarının sevilen kahramanlarının yeniden bir araya geldiği Justice League: The Snyder Cut 2017’den bu yana geçen 4 yıllık aranın ardından 18 Mart’ta HBO Max‘te sevenleriyle buluşacak. Filmin 2017’de yayınlanan versiyona göre ne kadar başarılı olacağı ve hayranların beklentisini karşılayıp karşılamayacağını çok yakında hep birlikte göreceğiz. Şimdiden iyi seyirler.

Hakkında Ayşe Nur Alagöz

Bazen yazar, bazen yazmaz bir 46'lık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir