Anasayfa > Sanat Haberleri > Keanu Reeves Çizgi Roman Çıkarıyor

Keanu Reeves Çizgi Roman Çıkarıyor

Çok sevilen ünlü aktör Keanu Reeves çizgi roman ile karşımıza çıkıyor. Ana karakterin kendisi olduğu çizgi romanla ilgili detaylar haberimizde.

GeekTyrant sitesinin haberine göre aksiyon ve şiddet sahneleri ile dolu olduğu söylenen ve BRZRKR ismi ile çıkacak çizgi romandan ilk görüntüler yayınlandı. The Berzerker‘ın hikayesi ise yüzyıllardır dünyanın her yerine gitmiş ve şu an Amerika’da saklanan ana karakter ile ilgili. Keanu Reeves gibi görünen ana karakter ise Amerikan hükümeti için bazı tehlikeli görevleri yaparak varoluşunun arkasındaki sırrı öğrenmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz sene yapılan bir röportajda Reeves çizgi romanın ana karakterinin 80.000 yıl önce doğduğunu, babasının bir savaş tanrısı olduğunu ve kaderinin bilinmeyen bir yere hapsolduğunu, çizgi roman boyunca da bunu çözmeye çalıştığını belirtmişti. Karakter aynı zamanda bir çok dil konuşuyor. Görülen o ki The Berzerker yalnızca şiddet ve aksiyondan ibaret bir çizgi roman olmak yerine şiddet, etik ve ahlak gibi konuları farklı bir açıdan da işleyecek.

Profesyonellere Özel GTA 5 Testi

BRZRKR Ekim ayında 12 sayı olarak okuyucularla buluşacak. Çizgi romanın çizimleri Alessandro Vitti, renklendirmeler ise Bill Crabtree tarafından yapılacak. Çizgi romanın bir film ya da diziye dönüşme olasılığı da bulunuyor. Bu konuda henüz atılmış bir adım olmasa da Keanu Reeves çizgi roman ana karakterini ekranda canlandırmak istediğini de belirtiyor. Çizgi romandan yayınlanan görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir