Anasayfa > Sanat Haberleri > Krank’ın Yeni Albümü: INDUSTRIAL 101

Krank’ın Yeni Albümü: INDUSTRIAL 101

Riot Krank olarak da tanınan Batuhan Belik’in 10 adet şarkı içeren yeni albümü INDUSTRIAL 101 dün itibariyle çıkış yaptı.

İlk olarak 2014 yılında Jahrein ve Videoyun ile yaptığı BazeTV projesinde tanıdığımız Batuhan Belik, aslında uzun zamandır müzisyenlik de yapıyor. Daha önce Krank, Medusa ve Khepra gibi gruplarda yer almış olan Belik, solo projeler üzerinde de çalışıyor. Ayrıca 2015‘ten beri Riot Games’de Brand Manager pozisyonunda çalışan Krank, zamanında Twitch üzerinden düzenli yayınlar da yapıyordu. Hearthstone ve World of Warcraft üzerine yoğunlaşan Krank, şimdilerde ise yayınlarında zaman zaman müzik yapıyor, ara sıra ise Legends of Runeterra oynuyor.

Krank ayrıca League of Legends için yapılan şarkılara yaptığı coverlarla da biliniyor. Videoyun’dan Berk Özdemir ile Das Ulti grubu olarak Pentakill‘in Lightbringer şarkısına yaptıkları cover ile Riot Games’in düzenlediği müzik yarışmasında birinci olmuşlardı. Bunun yanı sıra “Ferit Unutuldun“, “800k Yasuo Var Mid Sal” ve “Learn to Play Jahrein” gibi eğlenceli şarkılarını da hatırlayabilirsiniz.  Geçtiğimiz günlerde Take Over adlı Worlds 2020 şarkısına yaptığı metal cover’ına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Dün ise Belik’in uzun zamandır üzerinde çalıştığı solo albümü INDUSTRIAL 101 yayınlandı. Adı üstünde albüm genellikle endüstriyel metal türünde şarkılar barındırıyor. Albüm 10 adet şarkı bulunduruyor. Bu şarkılardan sekiz tanesi İngilizce, bir tanesi Türkçe ve biri de enstrümantal. Aşağıdan albümün tamamını dinleyebilirsiniz. İsterseniz INDUSTRIAL 101’in Spotify sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir