Anasayfa > Sanat Haberleri > La Casa De Papel 4. Kısım Fragmanı Yayımlandı

La Casa De Papel 4. Kısım Fragmanı Yayımlandı

Popüler Netlfix dizisi La Casa De Papel, tüm dünyada özellikle de ülkemizde büyük bir izleyici kitlesi elde etmiş, büyük beğeni toplamıştı. 3. kısım birtakım eleştirilere maruz kalsa da aklımızda başarılı bir Netflix orjinal yapımı olarak kazındı diyebiliriz. Geçtiğimiz gün sevilen dizinin 4. kısmı için bir fragman yayımlandı. 

4. Kısım Fragmanı

3. kısımın sonunda, yeniden kendilerini aksiyonun ortasında bulan kahramanlarımız, bu sefer daha ciddi bir düşmanla hatta villian ile karşı karşıya diyebiliriz. Dizinin ne kadar daha uzayacağını bilemiyoruz fakat sevilen dizi, aksiyon isteyenlere istediklerini vermeye niyetli gibi gözüküyor. Zira 3. kısımı heyecansız ve sıkıcı bulan insanlar da mevcuttu. Belki de bu heyecansızlık, aksiyon sahneleri sebebiyle değil, izleyicinin merak duygusu ile alakalıdır.

Her neyse konuyu dağıtmadan La Casa De Papel 4. kısım fragmanını bırakalım sayın okur.

La Casa De Papel 4. kısım, 3 Nisan 2020‘de Netflix abonelerinin beğenisine sunulacak.

Film dizi ve sanat haberlerinden çabucak haberdar olmak için, sanat haberleri kategorimizi sık sık ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir