Anasayfa > Sanat Haberleri > La Casa De Papel 4. Sezon Yayına Girdi

La Casa De Papel 4. Sezon Yayına Girdi

Ülkemizin en sevilen yabancı dizileri arasında olan La Casa De Papel 4. Sezon ile yayına girdi. Netflix sunucuları izleyici yükünü taşımakta zorlanıyor.

Önceki sezonu 19 Temmuz’da yayına giren dizi, kafalarda soru işaretleri ve aksiyonun doruğundayken sezonunu tamamlamıştı. Birçok izleyici yeni sezonu merakla beklerken Netflix bugün bugün yeni sezonu yayına verdi. Özellikle Türkiye’de oldukça fazla insanın tutkunu olduğu La Casa De Papel 4. Sezon bölümleri için IMDB platformundaki puanlamalar da bir hayli karışık durumda diyebiliriz.

Dizinin en düşük puanlı bölümü olan 3. Bölüm IMDB’de 390+ oyla 7.8 puan alırken, bir sonraki bölüm ise 84 puan ile sezonun zirvesinde yer alıyor. Tabii henüz yapılan puanlamaların da bir hayli az olduğunu, önümüzdeki günlerde ortalamanın daha net bir şekilde ortaya çıkacağını söylemekte fayda var.

İngilizce’de Money Heist olarak anılan dizi bölüm sayısı olarak da bir değişikliğe gitmemiş ve 8 bölüm olarak yayınlanmış. Fakat bölüm uzunluklarındaki ciddi değişiklik gözden kaçmıyor. 70 Dakikalık yeni sezon bölümleriyle, kendimizi izole ettiğimiz bugünlerde güzel bir zaman geçirme yolu olabilir.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir