Anasayfa > Sanat Haberleri > League of Legends Dizisi Arcane için Karakter Posterleri Yayımlandı

League of Legends Dizisi Arcane için Karakter Posterleri Yayımlandı

League of Legends dizisi Arcane için 8 adet yeni poster yayımlandı. Dizinin seslendirme kadrosundaki isimler de duyuruldu. 

Tüm dünyada milyonlarca oyuncuya ulaşan popüler MOBA oyununun animasyon dizisi Arcane, duyurulduğu tarihten beri hem oyunun hayranları hem de diziseverler tarafından merakla bekleniyor. League of Legends evreninden karakterler barındıracak dizi için yayımlanan posterlerin tümünü Arcane resmi Twitter hesabından bulabilirsiniz.

CS:GO Dust 2 Haritası Değişti, Yeni Rekabetçi Modu Geldi

Dizide Bulunacak League of Legends Karakterleri

Runeterra evreninde geçecek olan dizide bulunacak karakterler ise; VI, Jinx, Caitlyn, Mel, Jayce, Viktor, Vander ve Silco olacak.

lol arcane jinx

Dizinin hikayesi ise VI ve Jinx‘in öykülerine dayanıyor. Daha önce sadece bu iki karakterin kesin olarak dizide var olacağını biliyorduk. Böylece artık dizide öteki kahramanları da öğrenmiş olduk.

Arcane’in Seslendirme Kadrosu da Açıklandı

Yayımlanan 8 posterin de yanında dizinin seslendirme kadrosu duyuruldu. Netflix tarafından geek içerikler için açılmış Netflix Geeked Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda 8 karakterin de seslendirmeni tanıtıldı. İşte Arcane dizisinin seslendirme kadrosu:

  • Hailee Steinfeld,.VI‘yi seslendirecek.
  • Ella Purnell, JINX‘i seslendirecek.
  • Kevin Alejandro, JAYCE‘i seslendirecek.
  • Jason Spisak, SILCO‘yu seslendirecek.
  • Katie Leung, CAITLYN‘i seslendirecek.
  • Toks Olagundoye, MEL‘i seslendirecek.
  • JB Blanc, VANDER‘i seslendirecek.
  • Harry Lloyd, VIKTOR‘u seslendirecek.

Runeterra‘da League of Legends‘den aşina olduğumuz karakterlerin maceralarını izleyeceğimiz animasyon dizisi Arcane için henüz bir çıkış tarihi belirlenmiş değil. Netflix Geeked hesabından ise yeni bir fragman tarihi işaret edildi. 25 Eylül‘de dizi için kapsamlı bir fragman yayımlanacakmış gibi görünüyor.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir