Anasayfa > Sanat Haberleri > LeBron James’li Space Jam 2 Geliyor!

LeBron James’li Space Jam 2 Geliyor!

1996 yılında karşımıza çıkan ilk filmin ardından Space Jam 2 ‘nin yolda olduğu LeBron James’in paylaşımı ile kesinleşmiş oldu! Detaylar haberimizde.

1996 yılında vizyona giren ve başrol koltuğunu basketbol efsanesi Michael Jordan ile Looney Tunes karakterlerinin paylaştığı Space Jam 2. filmi ile karşımıza çıkacak. Film hakkında bir süredir ortalarda dolaşan iddialara LeBron James resmi Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile son noktayı koydu. Filmin logosunun bulunduğu bir şapka ile gönderi paylaşan basketbolcunun bu paylaşımı sayesinde bizler de filmin adı ve logosu gibi detayları öğrenebilmiş olduk.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

2021. ?? ? ??

LeBron James (@kingjames)’in paylaştığı bir gönderi ()

Space Jam: A New Legacy adı ile çıkış yapacak olan filmde bu kez başrol koltuğunu Looney Tunes karakterleri ile paylaşacak isim elbette ki LeBron James olacak. İlk filmin ardından 25 yıl sonra, 2021 yılında vizyona girmesi beklenen Space Jam: A New Legacy ‘nin yönetmen koltuğunda ise Malcolm. D. Lee oturacak. İzleyiciler için nostaljik bir geri dönüş olacak film bakalım yıllar sonra yapacağı bu geri dönüş ile izleyicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir