Anasayfa > Sanat Haberleri > Leyla ile Mecnun Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Leyla ile Mecnun Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Leyla ile Mecnun dizisinden ilk fragman yayınlandı. Acun Ilıcalı’nın yeni platformu EXXEN’den yayınlanacak dizi ve detayları haberimizde.

2011 ile 2014 yılları arasında TRT’de yayınlanan ve çok sevilerek izlenen dizi Leyla ile Mecnun EXXEN platformu üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri başlayan dizi ile ilgili ayrıntıların bir kısmı henüz netleşmemişken oyuncu kadrosunda hangi isimlerin olduğu yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Exxen Nedir? Tüm Detaylarıyla Yeni Yerli Dijital Platform

Yayınlandığı yıllar boyunca sevilerek izlenen ve Türk televizyonlarının klasik dizilerinden biri olarak kabul edilen Leyla ile Mecnun yalnızca üç sezon olarak yayınlanmıştı. Sonrasında ise ani bir karar ile izleyenleri memnun etmeyen bir final ile son bulmuştu. Yeni yayınlanacak bölümlerde dizinin yönetmen koltuğunda Onur Ünlü yer alırken, senaryosunu ise yine Burak Aksak yazacak. Orjinal kadrosunun büyük bir kısmını koruyacak dizi bu anlamda izleyicilerin beklentilerini karşılayacak gibi görünüyor.

Masumiyet ve Sefirin Kızı dizilerinden tanıdığımız genç oyuncu Deniz Işın dizide Leyla karakterini canlandıracak. Dizinin TRT’de yayınlandığı dönemde sevilerek izlenen Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin, Ali Atay, Osman Sonant ve Ahmet Mümtaz Taylan ise yine oyuncu kadrosunda yer alıyor. Milliyet’in haberine göre dizi 26 Haziran tarihinde izleyici karşısına çıkabilir. Dizinin TRT’de yayınlanan ilk üç sezonunu izlemek isteyenler için bu bölümler şu an için Netflix’ten izlenebilir durumda.

Diziden yayınlanan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir