Anasayfa > Sanat Haberleri > Leyla ile Mecnun Exxen Ekranlarında Yeniden Başlayabilir

Leyla ile Mecnun Exxen Ekranlarında Yeniden Başlayabilir

Adını Türk televizyonlarının efsane dizileri arasına yazdırmış olan Leyla ile Mecnun Exxen sayesinde yeniden izleyiciler ile buluşacak. Detaylar haberimizde.

İlk bölümü ile 2011 yılında TRT ekranlarında karşımıza çıkan Leyla ile Mecnun gerek absürt mizahı, gerekse de içten ve samimi karakterleri ile Türk izleyicisi tarafından çok sevilmişti. Üç sezon boyunca ekranlarda kalma şansı yakaladıktan sonra ani bir kararla final bile yapamadan yayından kaldırılan dizi geri dönüyor. Acun Ilıcalı‘nın dijital yayın platformu olan Exxen ekranlarında yeniden izleyiciler ile buluşacağı açıklanan Leyla ile Mecnun orijinal oyuncu kadrosunu da büyük ölçüde koruyacak.

Leyla ile Mecnun Exxen

Efsane dizinin geri dönüşü hakkında dizinin yaratıcısı Onur Ünlü ve dizinin oyuncu kadrosu ile görüşmelerin başladığını haberine taşıyan Birsen Altuntaş ayrıca konuya ilişkin olarak çekimlerin yaz aylarında başlamasının planlandığını da açıklamış durumda. Sihirli Annem gibi bir başka Türk televizyon klasiği de Exxen ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkan yapımlardan. Orijinal kadrosundan tamamen bağımsız bir biçimde yeniden çekilen dizinin tartışmaları da beraberinde getirmiş olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bakalım dizinin hayranları başta olmak üzere neredeyse tüm izleyicileri canlandıran Leyla ile Mecnun‘un geri döndüğü haberlerinin ardından nasıl bir proje bizleri bekliyor olacak? Bir grup hayran dizinin aynı kadro ile geri döndüğü taktirde ortaya ortaya eskisini aratmayan bir iş çıkacağı düşüncesindeyken bir başka grup ise yapımın tadında bırakılması konusunda görüş birliğine varmış durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir