Anasayfa > Sanat Haberleri > Lightyear Filminden Yeni Fragman Geldi

Lightyear Filminden Yeni Fragman Geldi

Lightyear filminden yeni fragman paylaşıldı, Pixar’a ait Toy Story evreninde geçecek olan film sevilen karakter Buzz Lightyear’ın hikayesini anlatacak.

Pixar, yeni “spin-off” filmlerle Toy Story evrenini genişletmeye hazırlanıyor. Çoğumuzun çocukluğundan bildiği, animasyon denilince ilk akla gelen serilerden olan Oyuncak Hikayesi serisi gerek aksiyonuyla gerek hikayesiyle herkesi büyülemeyi başarmıştı. Bu başarısı yıllarca hafızalardan çıkmayan seri, animasyon filmleri için bir sürü ilki başarmış, belki de endüstrinin geleceğini şekillendirmişti. Woody, Buzz, Bay ve Bayan Patates Kafa, Uzaylılar gibi karakterleri hayatımıza sokan Oyuncak Hikayesi serisi, yeni çıkacak filmleri hesaba katmazsak 4 filmden oluşuyor. İlki 1995’te beyaz perdeye misafir olan filmlerin 4.’sü 2019 yılında seyirciyle buluştu.

Lightyear Filminden Yeni Fragman Yayımlandı

Lightyear filminin ilk resmi fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Lightyear için paylaşılan resmi fragman, bize Buzz Lightyear ve ezeli düşmanı Zurg arasındaki çatışmayı gösterirken, Chris Evans‘ın seslendirme konusundaki başarısını da gözler önüne seriyor. Marvel sinematik evreninde Kaptan Amerika karakterine hayat veren sevilen Amerikalı oyuncu başrol oynadığı Snowpiercer filminde beğeni toplamış, yakın zamanda sosyal medyayı kasıp kavuran Don’t Look Up’taki ufak sahnesiyle de herkesi şaşırtmıştı. Orijinal seride Tim Allen tarafından seslendirilen Buzz Lightyear rolünü devralacak olan Evans’ın performansı şimdilik umut verici.

Fragmandan görebildiğimiz kadarıyla Lightyear, aksiyonu, mizahı ve müzik seçimleriyle bizi tatmin edecek gibi görünüyor. Merakla beklenen film bu yılın Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.

“Bu Hikaye Oyuncak Olan Buzz Lightyear’ın Hikayesi Değil”

Pixar’ın baş yöneticisi Pete Docter, Lightyear hakkında verdiği bir röportajda, Buzz Lightyear hakkındaki planlarının nasıl değiştiğini şu sözlerle anlatıyor:

“Buzz Lightyear’ı ilk yarattığımızda aklımızdaki fikir gişe rekorları kıran epik bir filmin efsanevi karakterinden esinlenilmiş bir oyuncaktı.  Fakat bunca yıl sonra, artık o filmi yapma zamanının geldiğine karar verdik.”

Yani Buzz, Oyuncak Hikayesi evrenindeki bir süper kahraman filminin oyuncağıydı. Şimdi, yıllar sonra, o süper kahraman filmi hayat buluyor. Yani Chris Evans‘ın bir röportajında da söylediği gibi “bu oyuncak olan Buzz Lightyear’ın hikayesi değil, bu oyuncak olan Buzz Lightyear’ın esinlendiği gerçek bir insanın hikayesi.” Buzz Lightyear aksiyon figürleri hangi büyüleyici karakterden esinlenmiş öğrenme zamanı artık çok yakın.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir