Anasayfa > Sanat Haberleri > Lionsgate Youtube Üzerinden Film Yayınlayacak!

Lionsgate Youtube Üzerinden Film Yayınlayacak!

Lionsgate Youtube hesabı üzerinden popüler sinema filmlerini yayınlayarak karantina sürecine destek olacak! Detaylar haberimizde.

Neredeyse tüm dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 salgını sebebiyle dünyanın önemli bir kısmı evlerinde kalmayı tercih ediyor. Bu karantina sürecinde ise çoğu insan vaktini video oyunları, diziler ve filmler ile geçirmeyi tercih ediyor. Lionsgate Youtube üzerinden popüler filmleri yayınlayacağını açıklayarak bu karantina sürecine güzel bir destek yolu sunuyor.

Lionsgate Youtube

Lionsgate Live! A Night at the Movies ismi ile online olarak düzenlenecek etkinlik dört hafta boyunca izleyicileri birbirinden kaliteli filmler ile buluşturacak. Bir ay boyunca her Cuma günü bir filmi ücretsiz bir biçimde izleyiciler ile buluşturacak olan Lionsgate bizlere evimizin konforunda bir sinema deneyimi yaşatma amacında. Etkinlik boyunca usta oyuncu Jamie Lee Curtis‘de sunucu rolünü üstlenerek izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

Lionsgate Live! A Night at the Movies etkinliği boyunca yayınlanacak filmler ve tarihleri ise şöyle; 17 Nisan tarihinde The Hunger Games, 24 Nisan‘da Dirty Dancing, 1 Mayıs‘ta La La Land ve 8 Mayıs‘ta John Wick izleyiciler ile buluşacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir