Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Live Action Mulan Posteri Görücüye Çıktı

Yeni Live Action Mulan Posteri Görücüye Çıktı

Live Action Mulan Posteri görücüye çıktı. 4 Eylül’de Disney+ ekranlarında yerini alacak yapımın yeni posteri göz kamaştıran cinsten.

Disney evreninin en sevilen prenseslerinden biri şüphesiz Mulan. Ailesinin onurunu korumak için erkek kılığına gidip orduya katılan Mulan’ın hikayesi, onu bir çok kız çocuğunun ve kadının en sevdiği prenses yapıyor. Yıllarca  Disney karakterleri içinde kadınların her şeyi başarabileceği algısını yaratan tek karakter olmasıyla öne çıkan Mulan, artık bu tahtı buzlar kraliçesi Elsa ile paylaşıyor. Ancak yakında Disney+ ekranlarına gelecek olan yapım onu yeniden gündeme taşıdı.

Prenses Leia: Küçük Kızlara Gerçek Rol Model

Mulan’ın Live Action yapımı 4 Eylül tarihinde Disney+ üzerinden görücüye çıkacak. Tarih bu kadar yaklaşmışken çıkan yeni poster hoş bir süpriz oldu. Live Action Mulan posteri gerçekten oldukça başarılı bir tasarıma sahip. Posterde Mulan’ı asker kıyafeti içerisinde ve kılıcını tutarak meydan okuyan bir poz verirken görüyoruz. Arkadaki kuş ise büyük ihtimalle Xian Lang. Bu kuş filmde Mulan’ın karşısındaki ana düşman olacak karşımıza çıkacak.

live action mulan posteri

Filmle ilgili detaylı bilgi için filmin Disney+ sayfası inceleyebilirsiniz. Kötü haber ise, Disney’in yine yapacağını yapmış olması. Film Disney+’a Premier Access ile gelecek. Bu da demek oluyor ki, Disney+’a ödenen aylık ücretle birlikte, filmi izlemek için 29.99$ daha ödeme yapmak gerekli. Mulan hayranları ve Mulan’ı izlemek isteyen Disney+ kullancıları bu karara tepkilerini sosyal medya mecraları üzerinden göstermişti.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir