Anasayfa > Sanat Haberleri > Loki Dizisinden Yeni Bir Fragman Geldi, Yayın Tarihi Duyuruldu

Loki Dizisinden Yeni Bir Fragman Geldi, Yayın Tarihi Duyuruldu

Loki dizisi yeni fragmanıyla hayranlarını heyecanlandırdı. Dizi 11 Haziran tarihinde ilk bölümüyle Disney Plus abonelerine sunulacak.

Avengers: Endgame’de yaşananlardan sonrasını anlatacak olan dizi, 11 Haziran’da ilk bölümüyle Disney Plus’ta olacak. İki dakikalık fragman videosu ise Loki’nin zamanın akışını bozduğunu ve tamir etmek ile yükümlü olduğunu gösteren birbirinden ilginç kesitler sunuyor.

Marvel Entertainment resmi YouTube kanalında yayınlanan fragman videosunu aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Yayınlanan fragman videosunda Loki’nin alternatif bir boyuta yolculuk yaptığı görülüyor. Kurnazlık Tanrısı Avengers Kulesi’nin yok olduğu bir şehri ziyaret ediyor ve harap olan binalar arasında yürüyor. Yayınlanan yeni fragman hızlı kesitleriyle beraber birçok enteresan noktayı da görücüye çıkarıyor.

“Loki: Bana güvenebilirsin.

Mobius M. Mobius: Tüm hayatının her anını okudum. En az 50 kere insanları sırtından bıçakladın.

Loki: E bir daha yapmam.”

Karakterin TVA ile beraber çalışıp çeşitli kahramanlıklar yapacağı Loki dizisi 11 Haziran’da ilk bölümüyle yayına girecek. Loki dizisinin oyuncu kadrosunda ise sevilen karaktere hayat veren Tom Hiddleston, Mobius M. Mobius’a can verecek olan Owen Wilson ve Lady Loki’yi canlandıracak Sophia Di Martion yer alıyor. Kadroda dikkat çeken diğer isimler ise Jaimie Alexander, Sasha Lane, Gugu Mbatha-Raw oldu.

Marvel Sinematik Evreni’nin yeni dizilerinden The Falcon and The Winter Soldier ise yeni bölümüyle geçtiğimiz günlerde Disney Plus abonelerine sunulmuştu. Wanda Witch ve Vision’un hikayelerine tanık olduğumuz WandaVision dizisi ise 5 Mart 2021 tarihinde sona ermiş ve 9 bölümlük ilk sezonuna noktayı koymuştu.

Thor’un kardeşi Loki’nin TVA ile beraber çalışıp çeşitli maceralara atılacağı Loki dizisi Disney Plus ile Marvel Stüdyoları’nın yeni işbirliği olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir