Anasayfa > Sanat Haberleri > Lord of the Rings Dizisi Çekimleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Lord of the Rings Dizisi Çekimleri Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Lord of the Rings dizisi çekimleri Yeni Zelanda’da pandemi sebebi ile yarım kalmıştı. Dizinin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor. Detaylar sitemizde.

Heyecan ve merakla beklenen Lord of the Rings dizisinin çekimleri 2020 yılının başında Yeni Zelanda’da başlamıştı. Pandemi sebebi ile yarım kalan çekimler için 206 kişiden oluşan set çalışanları ve oyunculara Yeni Zelanda’ya girme izni tekrar verildi. Set çalışanlarının bir kısmının ülkede kalmış olmasının yanında bir kısmının da ülke dışına çıktıkları belirtildi. Yeni Zelanda hükümeti bu proje ile birlikte pandemi krizi süresince toplam yedi projeye ülke sınırları içinde devam etmesi için izin vermiş oldu.

Dev Yüzüklerin Efendisi Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz – 1

Daily Mail web sitesinin haberine göre  Lord of the Rings dizisi, tıpkı filmlerde olduğu gibi Middle Earth evreninde geçecek. Aynı şekilde Peter Jackson tarafından çekilden Lord of the Rings üçlemesinde izlediğimiz fantastik ve mitolojik karakterleri de göreceğiz. Çekilen dizinin telif hakları ise 190 milyon pound ile Amazon tarafından satın alındı. Dizinin hikayesi, oyuncuları ve diğer detayları ise sır gibi saklanıyor.

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir