Anasayfa > Blog > Lost Ark Nedir? Yeni Ücretsiz MMORPG Oyunu

Lost Ark Nedir? Yeni Ücretsiz MMORPG Oyunu

Lost Ark nedir? Büyük ilgi çeken yeni ücretsiz MMORPG oyunu hakkında bilmeniz gerekenleri bu yazıda topladık.

Lost Ark ilk defa Güney Kore bölgesinde 4 Aralık 2019’da oyunculara sunulan, Avrupa ve Türkiye’de ise erişime 12 Şubat 2022’de açılan bir ücretsiz MMORPG oyunudur. Bu yazıda oyun hakkında bilmeniz gereken tüm detayları ve oyun hakkındaki yazılarımızı bir araya topladık. İyi okumalar.

MMORPG Nedir?

Massive Multiplayer Online Role Playing Game’in baş harflerinden oluşan MMORPG dilimize Devasa Çok Oyunculu Rol Yapma Oyunu olarak çevrilebilir. Bu tip oyunlarda çok sayıda oyuncu aynı serverda/aynı dünyada birlikte oynayarak görevler yapmaya ve karakterlerini geliştirmeye çalışır. Türün en ünlü örnekleri Metin 2, Silkroad, World of Warcraft, The Elder Scrolls: Online, Eve Online gibi oyunlardır.

Lost Ark Nedir? Nasıl İndirilir?

Lost Ark ücretsiz bir MMORPG oyunudur. Smilegate, Tripod Studio, Smilegate RPG, Smilegate Entertainment, Inc. tarafından geliştirilen oyunun yayımcılığını Smilegate, Amazon Game Studios üstlenirken oyunu ücretsiz olarak Steam’den indirmek mümkün. Peki Lost Ark nasıl indirilir? Bu konuda yazımızı okuyabilirsiniz.

Lost Ark Oynarken Bilmem Gerekenler Neler? Lost Ark Başlangıç Rehberi

Başlangıç Rehberi

5 temel sınıftan birini seçerek yola çıktığınız oyunda seviye sınırı 60, 26. seviyede ise PvP açabiliyorsunuz. Seviye atlamanın ve yeni eşyalar elde etmenin en kolay yolu ise ana görevler. Detaylı başlangıç rehberi için yazımızı mutlaka okuyun!

Lost Ark Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

Oyunu i3 işlemci ve 8GB RAM’le oynayabilmek mümkün. Ücretsiz olan oyunun bilgisayarlardan beklentisi çok da fazla değil. Tüm sistem gereksinimlerini kontrol edip bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldırmadığını öğrenmek isterseniz sizi konu hakkındaki detaylı yazımıza davet edelim:

Lost Ark Sistem Gereksinimleri

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir