Anasayfa > Sanat Haberleri > Love, Death & Robots 2. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Fragmanla Açıklandı

Love, Death & Robots 2. Sezon Çıkış Tarihi Yeni Fragmanla Açıklandı

Netflix’in animasyon dizisi Love, Death & Robots, sonunda 2. sezon için bir fragman ve çıkış tarihi ile karşımızda.

2019 yılında Netflix’te çıkan animasyon bilim-kurgu antolojisi Love, Death & Robots, her ayrı bölümüyle izleyicileri kendine hayran bırakmayı başarmıştı. Her bölümü farklı bir hikâyeyi anlatan, animasyon dizisi olmasına rağmen bir o kadar da ciddi olan Love, Death & Robots’un ikinci sezonu uzun süredir bekleniyordu. Netflix, bugün paylaştığı Love, Death & Robots 2. sezon fragmanı ile yeni bölümlerde bizleri bekleyen maceraları gösterip aynı zamanda bir çıkış tarihi de verdi. Çıplak devler, Noel iblisleri ve çılgın robotlarla dolu olan ikinci sezonun “Sorumsuzca” tüketilmesini önerdi Netflix.

Love, Death & Robots 2. sezon çıkış tarihi

Netflix’in sevilen animasyon bilim-kurgu antolojisi Love, Death & Robots‘un ikinci sezonu, 14 Mayıs’ta sadece Netflix’te piyasaya sürülecek. Antolojinin ikinci cildi için paylaşılan resmi fragmanı aşağıdan izleyebilir, ikinci sezonda sizleri bekleyen şeyler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=StlzNa-RqLQ

Tıpkı ilk cildindeki gibi her bölümüyle bizleri ayrı ayrı büyüleyecek olan Love, Death & Robots’un fragmanı çok etkileyici gözüküyor. İlk sezondaki kaliteden ödün vermemiş gibi gözüken yapımcı ekip, bakalım nasıl bir eser ortaya koydu. Eğer diziyi pek bilmiyorsanız aşağıdan gerekli bilgiyi almanızı, ardından da Netflix’te bulunan ilk sezonu izlemenizi şiddetle öneririz.

Love, Death & Robots hakkında

Love, Death & Robots, tıpkı Black Mirror gibi her bölümüyle farklı bir vurucu hikâyeyi anlatan bir bilim-kurgu. Fakat bahsettiğimiz antoloji animasyon olma özelliğiyle dikkat çekmekte. Joshua Donen, David Fincher, Jennifer Miller ve Tim Miller gibi isimlerin üzerinde çalıştığı bu yetişkin animasyon eserinin Netflix’teki ilk sezonunda 18 bölüm bulunuyor. Bölümlerin uzunluğu ise 6-17 dakika arasında değişiyor. Çerez tadında izleyebileceğiniz bu antolojiye bir şans vermekten pişman olmayacaksınız.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir