Anasayfa > Sanat Haberleri > Luke Skywalker Jedi Olmasaydı Ne Olurdu?

Luke Skywalker Jedi Olmasaydı Ne Olurdu?

Luke Skywalker Jedi olmasaydı ne olurdu? Bu sorunun cevabını, Luke Skywalker’ı canlandıran Mark Hamill Twitter üzerinden verdi. Yanıt ise sizi şaşırtabilir.

Star Wars serisi, yeni filmi çıksa da çıkmasa da, gündemden asla düşmeyen bilim kurgu serilerinden biri. Yıl boyunca hakkında teoriler üretilen, fanart yapılan ve konuşulan serinin güncel konuşmalarını bulabileceğiniz yerlerden biri Mark Hamill’in Twitter hesabı.

50 Soruluk Dev STAR WARS Testi

Star Wars’un ilk ve son üçlemelerinde Luke Skywalker karakterine hayat veren Mark Hamill’in kendisi de sıkı bir Star Wars hayranı. Twitter’da oldukça aktif olan Hamill, sık sık fanlarla yazışmayı ve sorularını cevaplamayı da çok seviyor. Twitter kullanıcısı Kenny C.E.O of Ram Bartenders adındaki kullanıcısı Hamill’e oldukça ilginç bir soru yöneltti.

“Mark Hamill için biraz aptalca bir soru. Sence Luke bir Jedi savaşçısı olmasaydı, meslek olarak ne yapardı? Bunu, Luke’un şu anda ismini hatırlayamadığım gezegenden başka bir yere gittiğini varsayarak soruyorum.”  şeklinde yöneltilen soruya Hamill’in cevabı basit oldu. Hamill, Luke Skywalker jedi olmasaydı öğretmen olacağını söyledi.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir