Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Malwerbytes VPN Tarafına Ağırlık Verecek

Malwerbytes VPN Tarafına Ağırlık Verecek

En çok kullanılan antivirüs programlarından Malwerbytes VPN koruma yollarına ağırlık vereceğini duyurdu. Sebep ise bariz.

Ücretsiz kullanım seçeneklerinin kısıtlayıcı olmamasıyla hayatlarımıza giren Malwerbytes, birçok bilgisayar kullanıcısının da favori yazılımı. Özellikle Trojen tipi bilgisayar virüslerine karşı başarısıyla adından sıkça söz ettiren antivirüs programı Malwerbytes için sıradaki hedef ise VPN. Hem de çok sevdiğimiz Yüzüklerin Efendisi sözü de sloganları olmuş durumda. “Hepsine hükmedecek tek VPN“.

Özellikle insanların daha rahat bir şekilde evlerinde çalışmalarını desteklemek amacıyla bu kısma ağırlık vereceklerini belirten şirket, salgın döneminde evinden çalışmak zorunda kalan insanları yalnız bırakmıyor. Korona pandemisi süresinde, hızlı bir şekilde geliştirilen yeni VPN, kullanıcı verilerini saklamayacak.

Bilgisayar Virüsleri ve Biyolojik Virüslerin Ortak Noktaları

Malwerbytes VPN diğer bir yandan çeşitliliğe ve hıza da en az güvenlik kadar önem veriyor. 30’dan fazla ülkeden internete bağlanabilme şansı tanıyan program, bu ülkelerde sanal sunucularını oluşturmuş durumda. Antivirüs devinin söylemine göre yeni ‘sanal özel ağ’ ip adresleri, dns istekleri, kullanıcı bant genişlikleri ve internet trafik bilgileri gibi verileri depolamayacak. Böylece gizliğine ve güvenliğine önem veren kullanıcılarına doğru hizmeti sunabilecek.

Programın fiyatı ise tartışmalara sebep olabilir, şu an 2 paket olarak satışı yapılmakta ve düşük paket 59 Dolar, yüksek paket ise 89 dolar etiketine sahip. İki paket de 5 cihazı, 1 yıllığına kapsıyor. Satın almak için Malwarebytes sitesine ulaşabilirsiniz.

Bu seçenek şu an için sadece Windows kullanıcıları için kullanılabilir bir durumda olsa da, gelecekte IOS, Android ve Mac işletim sistemlerinde de yer alacak.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir