Anasayfa > Sanat Haberleri > Mary Elizabeth Winstead Star Wars: Ahsoka Kadrosuna Katıldı

Mary Elizabeth Winstead Star Wars: Ahsoka Kadrosuna Katıldı

Mary Elizabeth Winstead Star Wars: Ahsoka kadrosunda yer alacak, Amerikalı oyuncu dizide Rosario Dawson ve Natasha Bordizzo gibi isimlere eşlik edecek.

Star Wars: Ahsoka için yeni haberler geliyor! Habere göre, dizide Ahsoka’yı canlandıracak olan Rosario Dawson ve Sabine Wren’i canlandıracak olan Natasha Liu Bordizzo‘ya Mary Elizabeth Winstead eşlik edecek. Birds of Prey, Scott Pilgrim vs. the World ve Cloverfield Yolu No: 10 gibi yapımlarla adından söz ettiren oyuncunun dizide hangi karakteri oynayacağı henüz bilinmiyor.  Winstead diziye kötü karakter olarak da katılmış olabilir.

Star Wars: Ahsoka, 10 Aralık 2020 tarihinde duyurulduğundan beri heyecanla beklenen bir live-action Star Wars yan dizisi. Üçüncü üçlemenin de son bulmasıyla hayranların favori karakterlerinin hikayelerine odaklanmayı planlayan yapımcılar, Mandalorian ile büyük başarı elde ettikten sonra dizilere verdikleri önemi artırdılar. Yakın zamanda yayımlanan ve The Book of Boba Fett dizisini Ahsoka ve Obi-Wan serilerinin takip etmesi bekleniyor.

Star Wars: Ahsoka, Star Wars evreninin büyük ilgiyle beklenen serilerinden biri, fanların en sevdiği karakterlerin başında gelen Ahsoka’nın hayatına odaklanacak. Mandalorian ile benzer dönemlerde geçmesi beklenen dizide, Ahsoka ve Sabine Wern, arkadaşları Ezra Bridger’ı aramak üzere bir macelaya atılacak. Mandalorian’da görünen bazı karakterleri de göreceğimiz dizi İmparatorluk’un çöküşünden sonraki Star Wars evreninde geçecek.

Mary Elizabeth Winstead Star Wars: Ahsoka Kadrosunda Yer Alacak

Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead

Birds of Prey, Scott Pilgrim vs. the World ve Cloverfield Yolu No: 10 gibi başarılı yapımlarla adından söz ettirmiş oyuncu Mary Elizabeth Winstead, Fargo setinde tanıştığı bir başka Star Wars yıldızı Ewan McGregor ile aşk yaşamıştı.Winstead ile tanışmasının ardından eşinden ayrılan ve adı aldatma iddiaları ile anılan Obi-Wan Kenobi aktörü Ewan McGregor inişli çıkışlı bir ilişkinin ardından, şimdi hayatlarını daha sessiz bir şekilde sürdürüyor. İkilinin Laurie isimli bir de çocuğu oldu.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir