Anasayfa > Sanat Haberleri > Michael Douglas Ant Man 3 Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Michael Douglas Ant Man 3 Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Micheal Douglas Instagram üzerinden bir soru cevap etkinliği gerçekleştirerek Ant Man 3 ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Ant Man 3, Michael Douglass ile özdeşleşmiş bir film zinciri. Bu nedenle Ant Man 3 söz konusu olduğu zaman, gözlerin ilk çevirildiği isim de o oluyor. 75 yaşındaki Hollywood çınarı Michael Douglas, Instagram şu aralar moda haline haline gelen sosyal medya soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi. Douglas, yaptığı yayında Ant Man 3 (Karınca Adam 3) ile ilgili bazı bilgiler de verdi.

Instagram’da kendine Ant Man 3 ile ilgili sorular gelmesi üzerine, usta aktörün yanıtı ilginç oldu. Douglas, eğer kendi sırası gelmeden konuşursa, Marvel’in onu öldürmek için birini göndereceğini söyleyerek şaka yaptı. Ancak aynı zamanda, Marvel’in yakın zamanda bir şeyler açıklayacağını ve hayranların beklemeye devam etmelerini söyledi.

Ant Man 3’ün Marvel Stüdyolarında yapım aşamasında olduğu biliniyor. Ancak stüdyo, filmle ilgili planlarını açıklamak konusunda şu ana kadar oldukça muhafazakar bir tutum sergiledi. Şu ana kadar filmle ilgili bilinen detaylara gelecek olursak, yönetmen Payton Reed film için geri döndü. Ayrıca Rick and Morty ekibinden Jeff Loveness da senaryo üzerinde çalışmak üzere film ekibine dahil oldu. Film için herhangi bir çıkış tarihi ise henüz verilmiş değil.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir