Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Microsoft Çalışanları 1500 Dolar Pandemi İkramiyesi Alacak

Microsoft Çalışanları 1500 Dolar Pandemi İkramiyesi Alacak

Dünyanın en ünlü teknoloji şirketlerinden Microsoft, tüm çalışanlarına 1500 dolar pandemi ikramiyesi verecek. Detaylar haberimizde.

Xbox Series X ve S İçin Tasarlanmış Özel Monitörler Tanıtıldı

Bill Gates ve Paul Allen tarafından 4 Nisan 1975’te kurulan ve bugün dünyanın en ünlü teknoloji ve bilişim şirketi olan Microsoft, sektörün pek çok alanında aktif bir rol sergiliyor. Her şirkette olduğu gibi 2 yıldır süre gelen pandeminin etkisiyle çalışanlar evinden çalışmaya ve gerekirse ekstra mesailer yapmak zorunda kaldı. Oldukça yoğun çalışan şirket çalışanları için müjde haber geldi.

Microsoft İnsan Kaynakları Sorumlusu Kathleen Hogan tarafından yapılan duyuru sayesinde ikramiye verileceği öğrenildi. Çalışanlara pandemi bonusu olarak ikramiye alacağı hakkında e-postalar gönderildi.

microsoft

İkramiye detaylarına geldiğimizde ise tam değerin 1500 dolar olduğu belirtildi. Bu ödeme şirketin tüm dünyadaki tam zamanlı, yarı zamanlı ve saatli çalışanlarına yapılacak. ZeniMax Media, GiftHub ve Linkedin çalışanları bağımsız ilerlediği için bu ikramiyeyi almayacak.

Microsoftun yaklaşık 180 bin çalışanı olduğunu düşünürsek kişi başı 1500 dolarlık ikramiye ile Microsoft’un çalışanları için milyon dolarlık bir ikramiye dağıtımı yapacağı söylenebilir. Pandemi döneminde Facebook, BT ve Amazon gibi şirketler de çeşitli değerlerde ikramiye dağıtımı yapmıştı. Microsoft, 1500 dolar pandemi ikramiyesi ile birlikte çalışanlarını düşündüğü ve onlara değer verdiğini kanıtlamış oldu.

Sizler Microsoft’un çalışanlarına vereceği bu ikramiye hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel teknoloji, sanat ve oyun haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir