Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Microsoft Çift Ekranlı Surface Neo’yu Erteliyor

Microsoft Çift Ekranlı Surface Neo’yu Erteliyor

Microsoft Ekim ayında duyurduğu çift ekranlı Surface Neo ‘nun çıkış tarihini erteledi. Surface Neo Microsoft’un heyecanla beklenen ürünleri arasındaydı.

Microsoft, coronavirüs pandemisi sırasında şirket genelinde bir çok değişikliğe gidiyor. Son olarak 2021 yılının Temmuz ayına kadar tüm organizasyonları dijital yapacağını açıklayan şirkete yakın bir kaynağa göre, Çift Ekranlı Surface Neo çıkış tarihi de ertelenecek.

Çift Ekranlı Surface Neo

Microsoft’un ağırlık verdiği donanımlardan biri olan Surface serisinin Neo modeli, 2 Ekim 2019 tarihinde duyurulmuştu. İnavatif dizaynı ve özellikleriyle göz dolduran cihaz, Microsoft’un heyecanla beklenen ürünleri arasındaydı. Cihazın, 2020’de Amerika’da “holiday season” olarak bilinen sene sonunda çıkacağı vaad edilmişti. İddiayı gündeme getiren kişi, yeni bir çıkış tarihi açıklamadı

https://www.youtube.com/watch?v=fssZICsV4Rg

Surface Neo, Windows 10’un özel bir sürümü olan Windows 10X’i kullanıyor. Window 10X, işlemleri birden fazla ekrana yaymaya yarıyor. ZDNet’te yayınlanan haber’e göre, şirketteki gelişmelerden haberdar olan bir kişi Microsoft’un Windows 10X üzerinde çalışmayı durdurduğunu ve şu an için işletim sistemini tek ekran üzerinde çalıştırmaya odaklandığını söyledi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir