Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Mixer, Anlaşmalı Yayıncılarına 100 Dolar Dağıtıyor!

Mixer, Anlaşmalı Yayıncılarına 100 Dolar Dağıtıyor!

Yayıncılarını finansal olarak desteklemek isteyen Mixer, bütün anlaşmalı yayıncılarına 100 dolar vererek krizde içerik üreticilerinin yükünü hafifletti.

COVID-19 salgınında espor ve oyun camiası elini taşın altına koymaktan çekinmiyor. Yükselişine devam eden, Microsoft’un sahibi olduğu yayın platformu Mixer da bu pandemiye karşı yayıncılarını korumaya çalışan organizasyonlardan.

Para, hesaplara yüklenmeden önce genel bir duyuru yapılmadı fakat sadece yayıncılara “Hesabınıza para yatacak” gibisinden bir haber gönderildi. Ardından Mixer’ın Twitter hesabından teşekkür eden yayıncılara cevap verilmeye başlanınca olay ortaya çıktı. Para; izlenme sayısı, takipçi fark etmeksizin bütün anlaşmalı yayıncılara veriliyor.

Haberi Twitter’da gören bir Twitch yayıncısının attığı “Vay be! Gerçek mi bu?” gönderisine cevap veren Mixer hesabı, “Doğrudur. Elimizden gelen her şeyi yapmaktan mutluyuz” cevabını vererek söylentileri doğruladı. Microsoft’un yayın platformu, Twitter hesabından paylaştığı başka gönderilerle de yayıncılarına bir topluluk inşa ettikleri için şükranlarını sundu.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir