Anasayfa > Oyun Haberleri > Modern Warfare 3 Remastered, Yeni Call Of Duty İle Birlikte Çıkabilir

Modern Warfare 3 Remastered, Yeni Call Of Duty İle Birlikte Çıkabilir

Yeni Call of Duty oyunları ile ilgili haberleri neredeyse hiç yanlışı çıkmadan sızdıran Twitter kullanıcısı TheMW2Ghost, Activision Blizzard’ın Modern Warfare 3 Remastered ile ilgili PlayStation yapımcısı Sony ile olan kontratını iptal ettiğini söyledi.

Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve orijinal çıkışını 2011 yılında yapan Modern Warfare 3, MW üçlemesini gösterişli bir şekilde bitirmiş ve serinin en sevilen oyunlarından bir tanesi olmuştu. Tam 10 yıl sonra, 2021 sonbaharında çıkması hedeflenen yeni Call of Duty’i Sledgehammer Games’in geliştirdiği doğrulanmış durumda ve Infinity Ward’ın geçtiğimiz sene çıkış yapan Modern Warfare 2 Hikaye Remaster‘ını üçlemenin bir sonraki oyunu ile devam ettirmesi konuşuluyor. Yakınlıkları su götürmeyen bu iki stüdyodan tam 10 yıl sonra yine bir iş birliği görmemiz gayet mümkün olabilir.

Modern Warfare – En İyi Üçleme

Ancak bu durumu mümkün kılan ufak bir detay, henüz birkaç gün önce ortaya çıktı. Call of Duty haberlerini önceden sızdırmasıyla bilinen TheMW2Ghost, Activison Blizzard‘ın Sony ile olan Call of Duty kontratını iptal ettiğine dair bir rapor aldığını açıkladı. Şirketler, 2015’te çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 3’ten beri iş birliği içindeydi ve PlayStation kullanıcıları Xbox ve PC’deki kullanıcılardan aylar önce yeni Call of Duty içeriğine erişebiliyordu.

Benzer şekilde, 2020’de Modern Warfare 2 Remastered, PlayStation için tam 1 ay önce, 30 Mart’ta çıkış yapmış ve diğer platformlar oyuna ancak 30 Nisan’da erişebilmişti. kontratın bozulması, MW3 Remaster’inin yeni Call of Duty ile birlikte tüm platformlarda aynı anda çıkış yapacağı anlamına gelebilir.

Eğer tahminler gerçekleşirse, 2017’de Call of Duty: Infinite Warfare’in yanında ilk Modern Warfare‘in remaster’inin çıkış yapmasına benzer bir durumla karşılaşabiliriz. Ancak MWR, hem çok oyunculu hem de hikaye modunun yenilendiği bir oyundu. Modern Warfare 3 Remastered’ın ise yalnızca yenilenmiş hikaye modunu içereceği söyleniyor.

Modern Warfare 3 2021’in nasıl bir şekilde karşımıza çıkacağını ilerleyen aylarda muhtemelen göreceğiz, şayet Activision henüz oyunun varlığını bile doğrulamış değil.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir