Anasayfa > Sanat Haberleri > Monster Hunter Filminden Yeni Posterler Yayınlandı

Monster Hunter Filminden Yeni Posterler Yayınlandı

Bir video oyun uyarlaması olacak olan Monster Hunter filmi için yepyeni posterler yayınlandı. Oyun filmleriyle, özellikle Resident Evil filmleriyle tanıdığımız senarist, yapımcı ve yönetmen Paul W.S. Anderson’un yöneteceği film için yayınlanan posterlere gelin bir göz atalım.

Afişlerde Dikkatimizi Çekenler

Afişlere baktığınız anda fantastik bir evrende olduğunuzu anlıyorsunuz. Oldukça kirli bir görüntünün olduğu posterlerde Monster Hunter evreninden alışık olduğumuz bozkırları görüyoruz. Yayınlanan iki poster de bir karaktere özel ve ona odaklanmış durumda. Filmde, Artemis karakterini oynayacak olan Milla Jovoich ve The Hunter karakterine hayat verecek olan Tony Jaa görülüyor.

Monster Hunter Filminden Yeni Posterler Yayınlandı

 

Karakterlerimizin elindeki silahlar da epey ilgi çekici ve aynı zamanda oyunun evreninden tanıdığımız gereçler de en az onlar kadar dikkat çekiyor. Kıyafetler de keza bir savaşçıya yaraşır görünüyor. Karakterlerin yüzünden de anlayacağımız üzere; korkusuz, öfkeli ve savaşçı başroller bizi beklemekte.

Monster Hunter Filminden Yeni Posterler Yayınlandı

Monster Hunter filmi 2020’nin Eylül ayında beyaz perdede yerini alacak ve biz sinemasever oyuncuların beğenisine sunulacak.

Film, dizi ve sanat haberlerini en güncel ve doğru şekilde almak için sanat haberleri kategorimizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir