Anasayfa > Sanat Haberleri > Mortal Kombat Filminin Üçleme Olması Planlanıyor

Mortal Kombat Filminin Üçleme Olması Planlanıyor

Mortal Kombat 23 Nisan tarihinde izleyici karşısına çıkmıştı. Ülkemizde de yayınlandığı yasal platformun bulunmayışından hepimiz öyle ya da böyle erişip filmi izleyebildik. Filmde çekilebilir nadir şeylerden biri olan Bi-Han/Sub-Zero karakterini canlandıran Joe Taslim’in de açıklamaları doğrultusunda bir Mortal Kombat serisi istendiğini biliyorduk. Son olarak filmin senaristi Greg Russo seriyle ilgili konuştu.

Mortal Kombat

Russo konuşmasında izleyici karşısına çıkan filmin bir üçlemenin ilk filmi olarak tasarlandığından fakat üçlemenin tamamını henüz yazmadığından bahsetti. Ben fikir aşamasında bile Russo’nun aklında pek bir şey olduğuna inanmıyorum açıkçası. Bu tabi ki şaşırtmadı sonuçta ilk filmin de sadece ilk 20 dakikası yazılmış, geri kalanını birileri Mortal Kombat oynarken klavyeyi ekrana sertçe fırlatılmış ve ortaya çıkan şey çekilmiş gibi bir hali vardı. Fakat filmin başına gelmiş en kötü şeylerden biri olan yazarımız Russo seriyle ilgili umutlu olduğunu da eklemeden geçmedi. Turnuva konseptinin ilk filmde görülmeme sebebi de ikinci filme saklanmasıymış söylenene göre (tek sorun buymuş gibi). Greg Russo aynı zamanda bu üçlemenin gerçekleşip gerçekleşmemesinin izleyiciye bağlı olduğunu da ekledi. Film açılış haftasında, gerek yokluktan gerek son derece başarılı fragmanından olsa gerek Godzilla vs Kong’u geride bırakarak 3.8 milyon kullanıcı tarafından izlenmeyi başardı.

23 Nisan 2021 tarihinde izleyiciyle buluşan filmin yönetmenliğini maalesef Simon McQuoid isimli amatör yönetmen üstleniyor. Yazar kadrosunda ise yine maalesef amatör yazar Greg Russo’nun yanı sıra amatör olmayan fakat 2014 yapımı Godzilla ve Wonder Woman 1984 gibi işlerde parmağı bulunan Dave Callaham yer alıyor. Başrollerinde Cole Young’ı canlandıran Lewis Tan’ın yanı sıra film içinde gerçekten iyi olan nadir şeyler olarak Sub-Zero rolünde Joe Taslim ve Scorpion rolünde Hiroyuki Sanada yer alıyor.

Ne kadar buna inanmasam da Greg Russo bu süre zarfında uyarladığı seriye biraz sempati beslemeyi başarıp ilk filmden daha özenli bir iş çıkartmasını serinin samimi bir hayranı olarak tabi ki çok isterim. Filmden duyduğumuz memnuniyetsizliği taze taze yazdığımız bir inceleme yazısında sizlerle paylaşmıştık. İnceleme yazısına ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.

Mortal Kombat Film İncelemesi

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir