Anasayfa > Sanat Haberleri > Natalie Portman Lady in the Lake Dizisinde Rol Alacak

Natalie Portman Lady in the Lake Dizisinde Rol Alacak

Leon ve Black Swan gibi filmlerle ustalık kazanan Natalie Portman, Apple TV’nin yeni dizisi için Lupita Nyong’o ile bir araya geliyor.

Black Swan’daki olağanüstü performansıyla Oscar kazanan ve en son “Lucy in the Sky” filmiyle seyirci karşısına çıkan usta oyuncu Natalie Portman, 12 Years a Slave filmiyle birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ı kazanan  Lupita Nyong’o yeni bir dizi için buluşuyor. Apple TV’nin dizisi olacak Lady in the Lake’i  Alma Har’el yönetecek.

yenidizi

Yapım, Natalie Portman’ın canlandıracağı 1960’lı yıllarda siyahi insanların hak ve özgürlükleri hakkında araştırmalar yapan Cleo Sherwood ve Lupita Nyong’un canlandıracağı hayatını gazeteci olarak yeniden kurmak isteyen ev hanımı Maddie Schwartz karakterlerine odaklanıyor. Bu iki karakteri esrarengiz bir cinayetle buluşturan yapım, hak ve sosyal hayat rollerine vurgu yapacak gibi duruyor.

Dizinin Portman için başka bir avantajlı tarafı, kariyerinde ilk dizi çekiminde yer alması olacak. Yapımcılarında Natalie Portman, Alma Har’el ve Lupite Nyong’o’nun yanı sıra,  Wild, Dallas Buyers Club gibi yüksek puanlı filmlerin arkasındaki Jean-Marc Vallé da yer alıyor. Honey Boy filmiyle hayran kitlesini arttıran yönetmen Alma Har’el, dizinin senaryosunu Dre Ryan ile birlikte uyarlayacak. Konusu, oyuncuları ve kamera arkası ekibiyle şimdiden ilgi uyandıran yapımın yayın tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi duyurulmadı.

Yapım hakkındaki tüm gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Beliz Avcı

1999 yılında Ankara'da doğdu. Kendine geldiğinden beri yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir