Anasayfa > Sanat Haberleri > Natalie Portman Thor 4 Filmiyle Seriye Geri Dönüyor

Natalie Portman Thor 4 Filmiyle Seriye Geri Dönüyor

Natalie Portman Thor 4 filmiyle seriye geri dönüyor. Mighty Thor rolünü üstlenecek olan Oscar’lı oyuncu, haberi San Diego Comic-Con’da verdi.

Jackie ve Black Swan gibi filmlerle adını başarılı bir oyuncu olarak duyuran, bizlerin de Star Wars serisinde Kraliçe Amidala olarak tanıdığımız Natalie Portman, süperkahraman evrenine döneceğini resmi olarak duyurdu. Portman ilk iki Thor filminde boy göstermiş, ancak üçüncü filme geri dönmemişti.

Portman’ın Thor:Ragnarok filmi için geri dönmemesi stüdyo tarafından, Thor’un bekarlık sürecini keşfetmesi ve yalnız kovboy olarak maceralara atılmak istemesi gibi bir açıklama getirilmişti. Ancak Natalie Portman, 2016 yılında, Jackie filminin baş rolünde boy gösterince taşlar yerine oturmuştu.

Epic Games’ten Yeni Hamle: Fortnite Thor Güncellemesi

Natalie Portman’ın bilimkurgu türüyle olan inişli çıkışlı ilişkisi belki de dördüncü Thor filmiyle yerine oturacak. Star Wars gibi ikonik bir seride yer almasına karşın, Portman hiçbir zaman bu hayran kitlesiyle ilişki kurmaya çalışmadı. Carrie Fisher ve Mark Hamill gibi aktörler bu işi çok daha iyi ve içten yapabiliyordu. Portman ise, bilimkurgu alanındaki çalılmalarını hiç bir zaman kariyerinin önemli bir adımı olarak görmüyor gibiydi.

Ancak her ne olduysa Portman, bu sene Amerika Birleşik Devletleri’nin San Diego şehrinde gerçekleştirilen Comic-Con etkinliğine katıldı ve seriye geri dönüşünü resmi olarak duyurdu. Portman, Thor: Love and Thunder isimli dördüncü Thor filminde, Mighty Thor karakterini canlandıracak.  Oyuncu, daha önceki iki Thor filminde, Thor’un sevgilisi Jane Foster‘ı canlandırmıştı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir