Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Netflix Aktif Olmayan Hesapları İptal Edecek!

Netflix Aktif Olmayan Hesapları İptal Edecek!

Dünyanın en popüler yayın platformlarından olan Netflix aktif olmayan kullanıcıların hesaplarını iptal edeceklerini açıkladı. Detaylar haberimizde.

Ülkemizde ve dünyada en popüler dizi ve film yayın platformlarından olan Netflix hesaplarını aktif olarak kullanmayan kullanıcıların üyeliklerinin şirket tarafından iptal edileceğini açıkladı. Bu karar ile birlikte platform üzerinden son bir yıldır hiçbir içeriğe erişim sağlamamış olan hesaplar iptal edilecek. Böylece bu hesapların sahipleri de kullanmadıkları Netflix hizmetine daha fazla para ödemekten kurtulmuş olacaklar.

Netflix aktif

Netflix bu hesapları elbette bir anda iptal etmeyecek. Öncelikle inaktif hesapların sahiplerine Netflix üyeliğine devam etmek isteyip istemedikleri sorulacak. Soruya olumsuz bir yanıt veren yada hiçbir dönüş yapmayan hesaplar ise bu işlemin sonucunda iptal edilecek. Netflix aktif olmayan hesapların oranını da yüzde 1’den bile düşük olarak açıklamış durumda.

Netflix bu hesapları iptal ettikten sonra kullanıcılara ikinci bir şans da tanıyacak. İptal edilen hesapların sahipleri hesaplarının iptal edildiği tarihten itibaren 10 aylık bir süre içerisinde platforma geri dönme kararı almaları halinde eski içeriklerine erişebilecekler ve kaldıkları yerden hizmeti kullanmaya devam edecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir