Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Dizisi Warrior Nun, 2.Sezon Onayını Aldı!

Netflix Dizisi Warrior Nun, 2.Sezon Onayını Aldı!

 Dünyaca ünlü, abonelik sistemine dayanan video servisi Netflix’in manga uyarlaması dizisi Warrior Nun’dan yeni haber geldi. Dizinin 2.sezon onayını aldığı duyuruldu. Detaylar haberimizde.

Ben Dunn’un aynı adlı mangasından uyarlanan Warrior Nun’un 2.sezon onayı aldığı, Netflix’in resmi Twitter hesabından atılan gönderi ile belli oldu. Paylaşılan gönderide yer alan videoda Warrior Nun oyuncu ekibi, bir araya toplanıp ilk defa ikinci sezon onay haberini alıyorlar ve tepkileri yüzleri güldürüyor. Netflix’te pozitifliğe ihtiyaç duymanız durumunda bu videoyu izlemenizi tavsiye ediyor.

Warrior Nun Hakkında

1994 yılında Antarctic Press tarafından yayınlanan ve Ben Dunn tarafından yazılan ve çizilen Warrior Nun Areala ismindeki mangadan uyarlanan Netflix dizisi Warrior Nun, 2 Temmuz 2020 tarihinde ilk sezonuyla çıkış yaptı. 10 bölümden oluşan ilk sezon sonrası dizi 2.sezon onayını da aldı. Çekimleri İspanya’da yapılan dizinin başrollerinde Alba Baptista, Toya Turner ve Lorena Andrea bulunuyor. Dizinin yaratıcılığı ise Simon Barry tarafından üstleniliyor. İlk sezon için resmi Netflix tanıtım yazısı ise şu şekilde:

”Gözlerini morgda açan yetim bir genç, Hale Taşıyıcısı olarak şeytan avcısı rahibelerin gizli tarikatına seçildiğini ve süper güçlere sahip olduğunu öğrenir.”

Warrior Nun ve 2.sezon onayı alması hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşın. Daha fazla güncel haber için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir