Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Elder Scrolls Yapımı Üzerine Çalışıyor Olabilir

Netflix Elder Scrolls Yapımı Üzerine Çalışıyor Olabilir

Netflix Elder Scrolls dünyasında geçen bir yapım üzerinde çalışıyor olabilir. Çıkan dedikodulara göre proje Witcher kadar büyük olacak.

Streaming devi Netflix, özellikle son yıllarda bir çok güzel bilim kurgu projesine imzasını attı. Anime, bilim kurgu ve fantastik türlerde kendi orjinal yapımlarıyla göz dolduran platform, geçtiğimiz sene yayınlanan The Witcher dizisiyle de büyük beğeni toplamayı başardı.

Netflix’le ilgili gündeme gelen yeni bir iddia ise büyük heyecan yarattı. Ortalıkta dolaşan iddialara göre Netlix bir Elder Scrolls projesine imza atmaya hazırlanıyor. Elder Scrolls serisi, 1994 yılında The Elder Scrolls: Arena ile piyasaya gireli 25 sene geçti. Ancak seri popülerliğini hala koruyor. 2011 yılında çıkan The Elder Scrolls V: Skyrim ile kendini bir kez daha zirveye taşıyan yapımın, altıncı oyunu yapım aşamasında ve çıkış tarihi netlik kazanmadı.

2020’de İptal Edilen Netflix Dizileri

1994’den beri bir çok oyun çıkaran ve en geniş fantastik dünyalardan birine sahip olan oyunun Netflix yapımı olarak ekranlara gelebileceği iddiası oldukça heyecanlandırıcı. We Got This Covered sitesinin haberine göre, Netflix’e yakın bir kaynak olarak bilinen Daniel Richtman tarafından ortaya atılan iddiayla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak Richtman’ın öngörüsü doğru ise, Netflix Elder Scrolls yapımıyla ilgileniyor ve en az The Witcher kadar görkemli bir yapım olması bekleniyor.

Ancak akılları kurcalayan bariz soru şu: Elder Scrolls yapımcısı Bethesda, Fallout oyununun yapımı için Amazon’la anlaşmışken, en büyük rakibi olan Netflix’e en büyük yapımını verir mi? İddiaların altını oyan bu gerçek, Netflix Elder Scrolls dizisi yapacak mı sorusunun önümüzdeki günlerde cevaplanmasını sağlayacaktır.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir