Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Hala İzliyor Musunuz Özelliğini Kapatacak Mı?

Netflix Hala İzliyor Musunuz Özelliğini Kapatacak Mı?

Netflix, Hala İzliyor Musunuz sorusuna kendi kendine cevap veriyor. İnternette bir çok meme’e konu olmuş özellik için Netflix kolları sıvadı.

Netflix, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Özellikle karantina döneminde sıcaklığını iyice hissettiğimiz Netflix’te en sinir bozucu ayarlardan biri ise, Netflix’in bize “Hala İzliyor Musunuz?” diye sorması.

Aslında bu özellik, oldukça iyi düşünülmüş bir unsur. Netflix başında uyuyakalmak hemen her Netflix kullanıcısının başına gelmiş bir olay. Böyle zamanlarda, internet kotamız, faturalarımız ve dünyanın kaynaklarını sorumlu kullanma gibi bir dizi hadise, “Hala İzliyor Musunuz?” özelliğiyle başımızı ağrıtmıyor.

Netflix Kodları – İşte Netflix’te İşinize Yarayacak Kodlar!

Öte yandan, “Hala İzliyor Musunuz?” sorusu internetin alay konusu olmuş durumda. “Netflix’in beni yargılama”, “Evet, Netflix, hiç arkadaşım yok”, ve “Evet, Netflix, yapacak daha iyi bir işim yok” konulu binlerce meme internette uzun zamandır geziyor. İşin doğrusu, hepimiz ekran başında bu kadar zaman geçirmememiz gerektiğini biliyoruz, ancak şu ya da bu sebepten Netflix başında zaman öldürmek herkesin yaptığı bir şey.

İnternet memelerinin sesini duyan Netflix, bir çok kullanıcının sinirini bozan özelliğini kontrol altına almak için bir deneme yapmaya karar verdi. Artık, “Hala İzliyor Musunuz?” sorusu ilk sorulduğunda, “Oynatmaya Devam Et” şıkkının yerini “Bir Daha Sormadan Oynat” seçeneği alıyor.

Resident Evil CG Anime Serisi Netflix İçin Duyuruldu!

Durumu fark eden kullanıcılar, olayı Twitter‘a taşıdı. Yeni denemenin ekranlarına geldiğini müjdeleyen kullanıcılar, streaming platformuna teşekkürlerini sundu. Bazı kullanıcılar ise, mizaha devam ederek 2020’den gelen tek iyi şeyin Netflix’in bu hamlesi olduğunu söyledi.

Teknoloji devleri artık kullanıcılarına bir özelliği test etmeden tamamen sunmuyor. Bu anlamda oldukça beğeni toplayan yeni seçimin kalıcı olması kuvvetle muhtemel.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir