Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Netflix ”Televizyon Kanalı” Modunu Test Ediyor

Netflix ”Televizyon Kanalı” Modunu Test Ediyor

Yayın devi Netflix televizyon gibi çizgisel bir şekilde yayın yapacak olan yeni bir modu denemeye başladı. Detaylar haberimizde.

Hayatlarımıza hızlı bir giriş yapan Netflix bünyesinde barındırdığı binlerce içerik ile kullanıcılarına hizmet veriyor. Kullanıcılar Netflix kütüphanesinde yer alan yapımları diledikleri zaman izleyebiliyorlar. Bu da hiç şüphesiz yayın platformlarını klasik televizyon kanallarından ayıran en büyük farkların başında geliyor. Ancak Netflix bu farkı azaltacak bir modun denemelerine başlamış durumda.

Netflix televizyon

Şimdilik yalnızca Fransa’da test edilmeye başlanan mod ile birlikte Netflix televizyon kanalı gibi lineer bir içerik sunacak. Yani kullanıcılar tıpkı bir televizyon kanalı izler gibi o saatte programda hangi yapım yer alıyorsa onu izleyecekler. Netflix Direct adlı bu modun tüm dünya genelinde kullanıma sunulup sunulmayacağı ise belli değil.

Geleneksel televizyonun yavaş yavaş ölmeye başladığının düşünüldüğü şu günlerde Neftlix Direct ile farklı bir adım atan Netflix bu projesi ile ne kadar başarılı olabilecek bunu zaman gösterecek. Ancak bu projenin Netflix üzerinde arka planda kalmış pek çok yapımı öne çıkartmak için iyi bir fırsat olduğu da tartışılmaz bir gerçek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir