Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix’in Yeni Dizisi “Bir Başkadır”dan İlk Fragman Geldi!

Netflix’in Yeni Dizisi “Bir Başkadır”dan İlk Fragman Geldi!

Geçtiğimiz günlerde yeni yayın döneminde yayınlayacak olduğu dizi ve film projelerini duyuran Netflix, dördüncü yerli dizisi olan “Bir Başkadır” ın ilk fragmanını yayınladı.

12 Kasım‘da izleyicisiyle buluşacak olan Bir Başkadır‘ın senarist ve yönetmen koltuğunda BluTv üzerinden yayınlanan ve başrollerinde Haluk Bilginer ve Ali Atay‘ın yer aldığı Masum‘un ve Netflix‘in son basın toplantısında duyurduğu yeni projesi Azizler‘in senaryosunu kaleme alan Berkun Oya oturuyor. Yapımcılığını Krek Film‘in üstlendiği dizinin kadrosunda Öykü Karayel, Funda Eryiğit, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Bige Önal ve Tülin Özen gibi başarılı oyuncular yer almakta.

Bir Başkadır,  bambaşka dünyalara ait olan ve bir şekilde İstanbul’da yolları kesişen bir grup karakterin başından geçenleri anlatacak. Hayatları, hayalleri ve konumları birbirlerinden tamamen farklı olan bu karakterlerin yolları kesiştiğinde bu farkların hiçbir önemi kalmayacak. Her biri bir diğerinin hayatında iz bırakacak.

2019 senesinde Netflix‘in resmi Twitter hesabından yönetmen ve senarist Berkun Oya‘nın kamera başındaki ilk görseliyle duyurulmuştu. Dördüncü Netflix yerli dizisinin Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101‘in yarattığı genel hayal kırıklığını giderip gideremeyeceği büyük bir merak konusu. Yine de güçlü kadrosu ve güven veren yapım ekibiyle farklı bir iş çıkacağını ümit ediyoruz.

İşte Netflix‘in 12 Kasım‘da izleyiciyle buluşturacağı yeni yerli dizisinin ilk fragmanı. İyi seyirler dileriz.

 

Netflix’in yeni duyurduğu yerli projeler hakkındaki detaylarla ilgili yazımızı okumak için aşağıdaki butona basabilirisiniz.

Netflix’in Yeni Yerli Yapımlarından İlk Görseller ve Detaylar

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir