Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix’in Yeni Yerli Yapımlarından İlk Görseller ve Detaylar

Netflix’in Yeni Yerli Yapımlarından İlk Görseller ve Detaylar

Dün online gerçekleşen basın buluşmasında Netflix, önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan yapımlarından  görseller yayınladı.

Bir önceki yazımızda detaylı anlattığımız üzere, Netflix dün online gerçekleşen basın buluşmasında birçok yerli dizi ve film projesini duyurdu. Son derece heyecan verici bu projelerden bazılarından ilk görseller de yayınlandı.

Fatma

Burcu Biricik, Uğur Yücel, Hazal Türesan, Mehmet Yılmaz, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Olgun Toker, Çağdaş Onur Öztürk isimlerinin kadrosunu oluşturduğu mini dizinin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu otururken senaryosunu da Özgür Önürme kaleme alıyor. Dizinin konusuysa şu şekilde:

35 yaşındaki Fatma kocası hapse giren bir temizlikçidir. Hapisten çıktıktan sonra ortadan kaybolan kocasını ararken beklenmedik bir cinayet işler. Böylece Fatma, hayatta kalabilmek için bir seri katile dönüşür.

Fatma’dan ilk görseller: 

fatma-sb

fatma-sb2

fatma-sb3

50m2

BKM yapımı olan dizinin senaryosunu Leyla ile Mecnun’dan tanıyabileceğiniz Burak Aksak kaleme alırken yönetmek koltuğunda Selçuk Aydemir oturuyor. Engin Öztürk’ün başrolünde, Aybüke Pusat’ın kadrosunda yer aldığı dizi 27 Ocak’ta Netflix üzerinden yayınlanacak. 50m2’nin konusu şu şekilde:

Gölge, (Engin Öztürk) Servet Nadir’in kirli işlerini yaparak hayatını sürdürmektedir.. Çocukluğunu hatırlamayan Gölge, ona geçmişini anımsatan tek fotoğrafın peşindedir. Fotoğrafta kimlerin olduğunu sorguladıkça hayatının bir yalandan ibaret olduğunu anlar. Kirli işleri geride bırakan Gölge,  kendini elli metrekarelik bir  terzi dükkanında bulur.

50m2’den ilk görseller: 

50mk-ilk-gorsel

50mk-ilk-3

50mk-ilk

50mk-ilk-2

Mücadele Çıkmazı

Başrollerinde Emir Ali Doğrul ve Çağatay Ulusoy’un yer aldığı filmin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Ercan Mehmet Erdem ise senaryosunu kaleme alan isim. Film 15 Mart’ta izleyiciyle buluşacak. Filmin konusu ise şöyle:

Mehmet, kağıt toplayan bir gençtir. Bir akşam işinden dönerken hayatının orta yerine 8 yaşındaki Ali adlı çocuk düşer. Mehmet, Ali’yi ailesiyle kavuşturmaya çalışırken ayrılmaz ikili olurlar.

Mücadele Çıkmazı’ndan İlk Görseller: 

mucadele-cikmazi-3

mucadele-cikmazi-3

mucadele-cikmazi-2

9 Kere Leyla

Pandemi öncesi vizyona girmesi planlanan 9 Kere Leyla, pandemi sebebiyle bir süreliğine rafa kaldırılmıştı. Netflix, filmin yayın haklarını satın aldı. Kadrosunda Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Elçin Sangu, Fırat Tanış ve Alican Yücesoy’un yer aldığı film 4 Aralık’ta izleyisiyle buluşacak. Filmin konusu ise kısaca şu şekilde:

Adem (Haluk Bilginer), metresi Nergis (Elçin Sangu) için Leyla’dan (Demet Akbağ) boşanma kararı alır . Ama Leyla’dan kurtulmak neredeyse imkansızdır.

Azizler

Engin Günaydın’ın başrolünde yer aldığı filmin kadrosunda Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Fatih Artman, Öner Erkan, İrem Sak gibi isimler bulunuyor. Sağlam kadrosuyla merak uyandıran filmin senaryosunu Berkun Oya kaleme alırken yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler oturmakta. Filmin konusu ise şöyle:

Aziz, geçmişte kendisi için tasarladığı kariyer hedeflerinden bir hayli uzakta bir işte sevmeyerek çalışmaktadır. Sevgilisiyle ilişkilerinin yürümediğini fark eder. Yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Aziz muhteşem bir fırsatla karşılaşır ancak tehlikeli bir yalan söylemesi gerekmektedir. Fakat her şeyin bir sonucu vardır.

Azizler’den İlk Görseller:

Azizler-sb5

Azizler-sb4

Azizler-sb3

Azizler-sb2

Azizler-sb

Netflix’in yeni duyurduğu tüm yerli yapımları öğrenmek isterseniz aşağıdaki butona basabilirsiniz.

 

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir