Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Netflix Türkiye ‘de Ücretsiz Denemeyi Kaldırdı!

Netflix Türkiye ‘de Ücretsiz Denemeyi Kaldırdı!

Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından olan Netflix Türkiye’de ücretsiz deneme özelliğini kaldırdığını açıkladı! Detaylar haberimizde.

Ülkemizde ve dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılan Netflix Türk kullanıcıları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kullanıcılara sunulan ücretsiz deneme özelliği şu an için Netflix Türkiye üzerinde kullanılamıyor. Yeni kullanıcılar için sunulan bir özellik olan 30 gün boyunca Netflix‘i ücretsiz kullanma olanağının kaldırılması hakkında Netflix resmi internet adresi üzerinden şu açıklamada bulundu:

Netflix Türkiye
Açıklamada bu özelliğin şu anda ülkemizde kullanımda olmadığı belirtilirken kullanıcılar satın alma opsiyonlarına yönlendiriliyor. Netflix‘in dünyanın neredeyse her ülkesinde sağladığı bu imkanı ülkemizde devre dışı bırakmasının sebebi kolayca tahmin edilebileceği gibi fırsatçılar.

30 günlük deneme süresinden sürekli farklı hesaplar üzerinden faydalanan insanlar yüzünden bu kararın alındığı resmi olarak açıklanmamış olsa da sosyal medya üzerinde yapılan tahminler bu ihtimal üzerinde yoğunlaşıyor. Temennimiz bu hakkın kısa bir süre içerisinde ülkemizdeki kullanıcılara tekrar sunulması yönünde. Bakalım ilerleyen günlerde Netflix Türkiye ‘den bu konu hakkında resmi bir açıklama gelecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir