Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Türkiye Yeni Dizileri ve Filmleri Açıkladı

Netflix Türkiye Yeni Dizileri ve Filmleri Açıkladı

2021 yılının Ocak ayı için Netflix Türkiye yeni dizileri ve filmleri açıkladı. Farklı türlerden oluşan bu seçki ve detaylar haberimizde.

2020 yılının ikinci çeyreğinde yaklaşık 2 milyon kullanıcısı bulunan Netflix Türkiye yeni dizileri ve filmleri açıkladı. 2021 yılının Ocak ayında gösterime girecek seçkinin içinde devam sezonları olan dizilerin yanısıra yeni yapımlar da bulunuyor. Yakın zamanlarda yayınladığı Türk yapımı diziler sayesinde de adını sıkça duyduğumuz platform, bu kez de bir yeni Türk dizisi ve Türk filmi ile geliyor. Bu seçkide yer alan dizi ve filmlerin fragmanlarını aşağıdan izleyebilirsiniz.

2020’de İptal Edilen Netflix Dizileri

Netflix Türkiye Yeni Dizileri

1) Lupin

8 Ocak 2021 tarihinde gösterime girmesi planlanan dizi Fransız asıllı karakter Arsen Lüpen’in hayatını ve maceralarını izleyicilerle buluşturuyor. Babasını büyük bir adaletsizlik sonucu kaybeden Lüpen’in bunun üzerine harekete geçisi konu alınıyor.

2) Disenchantment (3. sezon)

Netflix Türkiye yeni dizileri arasında Disenchantment devam sezonu ile kendini gösteriyor. 15 Ocak 2021 tarihinde yeni sezonu ile izleyicilerle buluşması planlanan animasyon dizisi, ana karakter Bean’in yeni maceralarını anlatıyor olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=3-TwszE0bGM&feature=youtu.be

3) Winx Efsanesi: Kader

22 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak dizi, hikayesi ve daha önceden izlediğimiz çizgi filmi ile tanıdığımız bir yapım. Şu an için dizi hakkında paylaşılan fikirler ve yorumlar beklentilerin yüksek olduğu yönünde.

4) Snowpiercer (2. sezon)

İlk sezonu ile adından oldukça bahsettiren ve insanlar tarafından beğenilen Snowpiercer ikinci sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizide buzullarla kaplanmış dünyada hayatta kalmayı başarabilen bir grup insanın hikayesi anlatılıyor. Aynı hikayenin 2013 yılında çekilmiş bir de film versiyonu bulunuyor. Henüz Netflix Türkiye tarafından yayınlanan bir fragman bulunmasa da Netflix UK için yapılmış fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

5) 50m2

27 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak dizi 50m2 karşımıza bir Türk yapımı olarak çıkıyor. Aksiyon kategorisinde yayınlanacak dizinin baş rolünde ise Engin Öztürk yer alıyor.

Netflix Türkiye Yeni Filmleri

1) Pieces of a Woman

7 Ocak 2021 tarihinde gösterime girecek film, drama ve trajedi türlerini izlemeyi sevenler için güzel bir seçim olacak gibi görünüyor. Evinde çok zor bir şekilde doğum yapmış bir kadının doğum sonrasında girdiği postpartum (doğum sonrası depresyonu) sebebi ile ailesinden uzaklaşması konu ediliyor. The Crown dizinin ilk sezonunda Prenses Margaret karakterini canlandıran Vanessa Kirby’i bu dizide de başarılı bir şekilde izliyoruz.

2) Azizler

Başrollerinde Engin Günaydın, Haluk Bilginer ve Binnur Kaya’nın yer aldığı bu yerli dizi 8 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Aziz isimli bir karakterin çevresindeki herkesten sıkılması ve insanlardan kaçışının anlatıldığı dizi kara mizah ve komedi türlerinde yer alıyor.

3) Beyaz Kaplan

22 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluşacak Hint yapımı Beyaz Kaplan filmi, Aravind Adiga tarafından yazılan ve çok satanlar listesine girmiş ve aynı ismi taşıyan kitabından uyarlanan bu film, fakir bir şöförün kıvrak zekasını kullanarak zenginliğe adım atışını anlatıyor.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir