Anasayfa > Sanat Haberleri > Obi-Wan Kenobi Yayın Tarihi Açıklandı!

Obi-Wan Kenobi Yayın Tarihi Açıklandı!

Obi-Wan Kenobi yayın tarihi sonunda paylaşıldı, ilgiyle beklenen dizi Disney+’ta yayınlanacak ve sevilen karakter Obi-Wan Kenobi’ye odaklanacak.

Star Wars fanları hazır olun, Obi-Wan Kenobi geri dönüyor! Eğer siz de bizim gibi Star Wars evreninin her adımını takip edip tüm dizileri, filmleri, animasyonları heyecanla bekliyorsanız, bu haber sizi mutlu edecek. Star Wars resmi blog‘unda paylaştığı bir yazı ile dizinin yayın tarihini duyurdu.

Obi-Wan Kenobi Yayın Tarihi Belli Oldu!

Obi-Wan Kenobi dizisi 25 Mayıs‘ta Disney+ üzerinden yayımlanacak. Cumhuriyet’in çöküşünden sonra geçmesi beklenen filmde, Obi-Wan’ın Tatooine gezegeninde yaşadıkları anlatılacak. Güç ile bağlantısını artırması, Luke’u koruması ve çöl gezegeninde yaşadığı maceralar gibi şu ana kadar ekranlara taşınmamış çeşitli hikayeleri dizide görme fırsatı yakalayacağız. Dizinin kadrosunda Star Wars’un “Prequel Trilogy” olarak bilinen 1,2 ve 3. filmlerinden aktörler yer alacak. Obi-Wan Kenobi‘ye karakterle özdeşleşen Ewan McGregor bir kez daha hayat verecekken, daha önce Anakin Skywalker ve Darth Vader karakterlerini canlandıran Hayden Christensen yıllar sonra seriye Darth Vader olarak geri dönecek. McGregor ve Christensen’in seriye dönüşü hayranları mutluluktan ağlattı demek abartı olmaz.

LucasFilm Diziden Poster Paylaştı!

LucasFilm 25 Mayıs‘ta yayımlanacak dizi için ilk posteri de paylaştı. Posterde Obi-Wan Kenobi’yi çöl gezegeni Tatooine’de tek başına seyahat ederken görüyoruz. Star Wars: Obi-Wan Kenobi

Order 66 olayları sonrasında galaksideki tüm Jedi‘ların avlanması, hayatta kalan birkaç Jedi’ın evrenin ücra köşelerine dağılmasına ve inzivaya çekilmesine sebep olmuştu. Obi-Wan’ın bu dizide Güç’ün ruhani özelliklerine yönelmesi ve Anakin’in karanlık tarafa dönmesinde kendi hatalarını fark etmesi gibi konular da işlenecek. Anakin’in yaşadıkları için kendini suçlayan Kenobi, henüz bir çocuk olan Luke’a yardım etmek için gizlice Güç’ten yardım alacak ve Luke’un hayatını kolaylaştırmaya çalışacak.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir