Anasayfa > Teknoloji Haberleri > OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition Tanıtıldı!

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition Tanıtıldı!

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition göz kamaştırıcı tasarımıyla tanıtıldı! Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın OnePlus 8T modeli için özel bir sürüm olarak Cyberpunk 2077 sürümünü tasarladı. Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenme Sebebi Belli Oldu!

Hong Kong merkezli Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın yeni akıllı telefon modellerinden OnePlus 8T için özel sürüm tasarlandı. Oyunlarla içli dışlı kullanıcıların oldukça yakından tanıdığı ve 3.kez ertelenmesi ile hayalleri suya düşüren Cyberpunk 2077, teknoloji sektöründe de oldukça popüler hale geliyor. CD Projekt RED tarafından geliştirilen oyun, tek başına bir marka haline gelmeye devam ediyor. Oyuna özel bir çok aksesuar üretilmekte. Aksesuardan daha da büyük bütçelisi ise bir akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkıyor. İşte karşınızda OnePlus 8T’nin özel Cyberpunk 2077 Edition sürümü!

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition Özellikleri

Özel Cyberpunk 2077 sürümü OnePlus 8T ile aynı donanım özelliklerine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda 256 GB’lık depolama alanı ve 12 GB RAM bulunmakta. Tasarım olarak sarı ve siyah renkleri, karbon doku ve cam yüzeye sahip tasarımda göz kamaştırıyor. Telefonun arkasında kamera en üstte telefonun enine genişliği boyunca yerleştirilmiş. Telefonun arka yüzeyi farklı bölümlere ayrılıyor ve farklı malzemeler bir arada kullanılmakta. Telefonun arka yüzeyinin altında ise Cyberpunk yazısını görüyoruz.

oneplus 8t cyberpunk 2077 edition kutu içeriği
Cihazın Kutu İçeriği

Cihazın kutu içeriği ve yazılım özellikleri bakımından oldukça gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın kutusunda Cyberpunk 2077 Edition için özel olarak üretilmiş bir kılıf ve oyunla alakalı sticker benzeri küçük veya büyük kartlar da cihaz ve şarj aletinin yanında yerini almakta. Oldukça yoğun bir kutu içeriğinin olduğunu söyleyebiliriz. Cihazın yazılımında ise özel sürüm için duvar kağıtları, animasyonlar, zil sesleri, ikon paketleri yer alıyor. Kamera filtresi olarak da iki adet yeni filtre eklenmiş durumda.

Siz cihazı nasıl buldunuz? Acaba bu özel sürüm gereken ilgiyi görmeyi başarabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir