Anasayfa > Sanat Haberleri > Ozark’ın 4.Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı!

Ozark’ın 4.Sezon Çekimlerinin Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı!

 Dünyaca ünlü video servis hizmeti Netflix’in özel dizisi Ozark’ın merakla beklenen 4.sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı sonunda açıklandı. Bilgiyi başrol oyuncusu Jason Bateman verdi. Detaylar haberimizde.

Başrollerinde Jason Bateman, Laura Linney ve Sofia Hublitz’in bulunduğu,  Bill Dubuque ve Mark Williams tarafından Netflix için yaratılan Ozark dizisinin ilk 3 sezonu geride bırakıldı. Dizinin severleri 4.sezon çekimlerinin başlayacağı zamanı merakla bekliyordu. Başrol oyuncularından Jason Bateman, IndieWire ile yaptığı bir röportajda yeni sezon çekimlerini başlayacağı zamanı söyledi.

Ozark’ın 4.Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Jason Bateman, IndieWire ile yaptığı röportajda 4.sezon çekimlerinin Kasım ayında başlayacağını ve 9 Kasım’da ilk çekim günü olacağını açıkladı. Röportajda yer alan diğer bilgilere göre Ozark’ın 4.sezonunun 2021’in sonlarında yayınlanması bekleniyor. Dizinin son sezonu olacak 4.sezon, 14 bölümden oluşacak ancak yedişer bölümden iki parça halinde bir yayın planı uygulanacak. Yani ilk 7 bölümden sonra biraz ara verilecek ve ikinci parçada son 7 bölüm yayına girecek.

ozark netflix

Ozark Hakkında

Suç draması türünde bir dizi olan Ozark’ın ilk sezonu 2017 yılında yayınlandı ve 3 sezonu geride bıraktı. Güncel olarak son bölümü ise 27 Mart 2020’de yayınlandı. Dizinin tüm bölümleri Netflix platformunda mevcut ve 4.sezon da Netflix’te yerini alacak. Dizinin Netflix tarafından yapılan resmi tanıtım yazısı ise şu şekilde:

”Bir finans danışmanı, ailesini Chicago’dan Missouri’deki Ozarks’a sürükler. Burada, bir uyuşturucu patronunu memnun etmek için beş yılda 500 milyon dolar aklamalıdır.”

Bakalım Ozark final sezonu olan 4.sezonda izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarabilecek mi? Ozark hakkında düşüncelerinizi ve 4.sezon hakkında beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir