Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Para Toplama Özelliği Instagram İçin Geliyor!

Para Toplama Özelliği Instagram İçin Geliyor!

Facebook’un yayınladığı blog yazısında, Instagram için yayınlanacak olan para toplama özelliği ve para toplama özelliğini nasıl aktif edilebileceğinden bahsedildi. Detaylar haberimizde.

Instagram üzerinden şu zamana para kazanmanın yöntemleri biraz kısıtlıydı. Reklam almak veya satış yapmak dışında pek para kazanmanın yöntemi yok bunun. Fakat Facebook’un son yayınladığı blog yazısında artık para toplama özelliği sayesinde daha kolay bir şekilde para kazanılabileceği açıklandı. Bu özelliği hem kişisel hem küçük işletmeler için hem de ihtiyacı olan bir arkadaşınız için kullanabileceksiniz. Para toplama özelliğini test etmek için şimdilik ABD, Birleşik Krallık ve İrlanda’da başlanılacağı belirtildi.

Para Toplama Özelliği Nasıl Açılır?

Oldukça basit bir şekilde bu özelliği aktif edebilirsiniz. İlk önce Profil Düzenle/Ayarlar butonuna, ardından Bağış Toplamayı Ekle butonuna basmanı gerekiyor. Daha sonradan Para Topla sekmesine basın. Hemen ardından fotoğrafı seçin ve bağış kategorisini belirleyin. Daha sonradan da bağış toplamanızın sebeplerini detaylıca belirtin. Bütün bunlardan sonra para toplama hizmeti verilen kuruluş için gereken bilgileri gireceksiniz. Şirket meselesi ABD için Stripe olarak belirlenmiş. Ülkemizde henüz bu özellik olmadığı için şimdilik hangi şirketin seçileceği belli değil. Hepsini hallettikten sonra gönderinizi paylaşabilirsiniz.

Para Toplama Özelliği

Bu Özelliği Kimler Kullanabilecek?

Elbetteki bunun için de belirli şartlara uymanız gerekiyor. Şartları karşıladığınızda bir değerlendirme sürecine gireceksiniz. Bu süreçten sonra özelliği kullanabileceksiniz. Para Toplama, 30 gün sürecek ancak kullanıcı istediği kadar uzatabilecek bu süreyi. Özelliği kullanabilmek için gerekli yaş sınırı ise 18 olarak belirtildi.

Bağış yapan insanlar isterse bilgilerini herkese açık olmamasını sağlayabilecekler. Fakat para toplayan kullanıcılar, bağış yapanların kullanıcı adını, ismini ve bağış miktarını görebilecek. Süre bittiğinde toplanan para, kullanıcının banka hesabına aktarılacak.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir Yorum

  1. Ben o gece 2000 lirayı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir