Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix ve Instagram ‘dan COVID-19 Temalı Dizi!

Netflix ve Instagram ‘dan COVID-19 Temalı Dizi!

Netflix ve Instagram işbirliği ile ekranlara gelecek olan COVID-19 temalı dizi Wanna Talk About Us It? ekranlara geliyor. Detaylar haberimizde. 

COVID-19 salgını hiç şüphesiz dünya insanlarının geneli olarak üstümüzde büyük etkiler yarattı. Sosyal izolasyon ve beraberinde getirdiği karantina süreci ile birlikte çoğumuz hiç alışık olmadığımız bir yaşam tarzını benimsemek zorunda kaldık. Salgının üzerimizde yarattığı psikolojik baskı ve korku da cabası. Netflix Instagram ile ortaklaşa hayata geçireceği proje Wanna Talk About Us It? ile tüm bu sürece uzaktan bir bakış atmamızı sağlayacak.

Salgın esnasında yaşananları konu alacak olan dizi her hafta bir yeni bölüm şeklinde yayınlanacak. Netflix‘in Instagram hesabı üzerinden yayınlanacak olan dizi bugünden itibaren her Perşembe ekranlara gelecek. Projede Stranger Things dizisinden tanıdığımız Caleb McLaughlin ve Cheer‘den tanıdığımız Jerry Harris gibi ünlü isimlerin yanı sıra ruh sağlığı üzerine çalışmalarını sürdüren dünyanın dört bir yanındaki kuruluşlardan uzmanlar da yer alacak.


14 Mayıs tarihine kadar devam etmesi beklenen dizi özellikle gençler üzerine yoğunlaşacak. Gençlerin salgın sürecinden nasıl etkilendikleri, bu sürecin onların psikolojileri ve günlük rutinlerinde nasıl değişiklikler yarattığı gibi konular ele alınacak. Salgın sürecinde neredeyse tüm dizi ve film çekimlerinin ertelendiği şu günlerde Wanna Talk About Us It? hem izleyenlere ilaç gibi gelecek, hem de salgın sürecinde yalnız olmadığımızı bizlere hissettirecek gibi görünüyor.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir