Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix, Extraction Filminin Fragmanını Yayınladı!

Netflix, Extraction Filminin Fragmanını Yayınladı!

Netflix, başrolünde Tyler Rake’i canlandıran Chris Hemsworth bulunan 24 Nisan’da yayınlanacak olan Extraction adlı filmden ilk fragmanı yayınladı.

Chris Hemsworth’ün Tyler Rake adında bir paralı askeri canlandırdığı filmde aksiyona doyacağız. Uluslararası suç baronunun kaçırılan çocuğunu bulmakla görevlendirilen Tyler Rake, kariyerindeki en tehlikeli görevlerden birine adımını atıyor. Avengers’ın yönetmenleri Joe ve Anthony Russo’nun yapımcılığını yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Sam Hargrave oturuyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Extraction filmi nefes kesici derecede heyecanlı olacak gibi gözüküyor. İlk fragmanda da görüldüğü üzere dövüş sahneleri gayet bol, kurgulanmış aksiyon sahneleri ise ziyadesiyle kaliteli gözüküyor.

Hemsworth’ün aksiyonlu filmlerde oynamasına birçok filmsever alışkın durumda. Hâliyle böyle bir tecrübenin böylesi kaliteli ellerden çıkan bir yapımda başrol oynayacak olması bizleri heyecanlandırıyor.

Paralı asker Tyler Rake’in Bangladeş’te çıktığı bu zor görevdeki hikayesini ve iç dünyasında yaşadıklarını 24 Nisan’da deneyimleyebileceğiz. Extraction filmini özellikle son zamanlarda daha da çok içerikle kullanıcılarını eğlendiren Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir