Anasayfa > Sanat Haberleri > Parks and Recreation’dan Salgın Sürecine Destek

Parks and Recreation’dan Salgın Sürecine Destek

Amerika’nın çok sevilen uzun soluklu komedi dizisi Parks and Recreation’dan korona pandemisi sürecini yaşayanlara destek eli uzandı.

Amy Poehler’ın başrolünde yer aldığı NBC sitcomu Parks and Recreation, 2009 yılında yayın hayatına başlamıştı. İzleyicisi tarafından çok sevilen dizi 7 sezon boyunda yayın hayatında devam ettikten sonra 2015 yılında ekranlara veda etmişti. Şimdilerdeyse salgın sürecine destek için ekranlara geri döneceği konuşuluyor.

Yüzüklerin Efendisi Testi

Parks and Recreation kadrosunda Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Retta, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Jim O’Heir, Adam Scott, Rob Lowe gibi isimlerin bulunduğu dönemine damga vurmuş durum komedisi tarzındaki NBC dizisiydi. Şimdilerdeyse dizi ekibi, Amerika’da salgın sürecinde insanların ihtiyaçlarını karşılayan “Feeding America” adındaki kar amacı gütmeyen kuruluşa bağış için uzun bir aradan sonra tekrar bir araya geldi. Dizinin yaratılıcılarından biri olan Michael Schur, bu özel bölümün “Pawnee” kasabında sosyal izolasyon döneminde geçen olayları anlatacağını söyledi. Özel bölümden gelecek bağış ve izleyici tepkileri için duyduğu heyecanı belirten Schur, bölümün 30 dakika olacağını söyledi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir